Good News!!! Άγνωστος Κρητικός χαρίζει λάδι σε φτωχές οικογένειες - Τους έκλεψαν το δικό τους

Η εισβολή κλεφτών σε σπίτια στο χωριό Ελεύθερνα του Ρεθύμνου είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί όλη η ποσότητα λαδιού από τους αποθηκευτικούς χώρους των οικιών από όπου πέρασαν οι κλέφτες.
 

Πάνω από 500 κιλά λάδι χάθηκε με αποτέλεσμα να πληγούν οι οικογένειες που μάζεψαν τη σοδειά τους όχι για να το πουλήσουν, αλλά για να περάσουν τη χρονιά.

Ανάμεσα σε αυτούς και μία πολύ φτωχή οικογένεια. Η απόγνωση και η δύσκολη κατάσταση στην οποία περιήλθαν οι άνθρωποι αυτοί, οδήγησε ένα άγνωστο πρόσωπο στο ελαιουργείο της περιοχής και να ζητήσει από τον ελαιουργό να δώσει στη φτωχή οικογένεια το λάδι (150 κιλά) που οι κλέφτες είχαν αρπάξει.


Ζήτησε μάλιστα να υπάρξει ανωνυμία ενώ, παράλληλα,  ζήτησε να μάθει ποια άλλη οικογένεια στο χωριό είναι φτωχή και έχει ανάγκη λάδι.

Έπραξε το ίδιο και για τη δεύτερη οικογένεια με αποτέλεσμα ο άγνωστος άνδρας να γίνει το θέμα συζήτησης αυτές τις μέρες στην ευρύτερη περιοχή ενώ όλοι μιλούν για το παράδειγμα ανθρωπιάς που στις δύσκολες μέρες που περνάει μεταξύ άλλων και η περιφέρεια, οι άνθρωποι το έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ