Διαφήμιση διαλαλάει πως αν γίνεις χορτοφάγος θα κάνεις σεξ χωρίς ανάσα για άπειρο χρόνο

Στο νέο της σποτ η εικόνα χωρίζει στα δύο και δείχνει δύο ζευγάρια κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. 

Αριστερά ο άντρας που καταναλώνει κρέας και λιπαρά τελειώνει σε χρόνο μηδέν, την ώρα που δεξιά ο χορτοφάγος συνεχίζει ακούραστα να ικανοποιεί την ερωτική του σύντροφο. Σύμφωνα με το metro.co.uk, όση ώρα το ζευγάρι των χορτοφάγων απολαμβάνει το σεξ, ο άντρας αριστερά ντύνεται και φεύγει από το σπίτι, ενώ καθώς βγαίνει από τον κτίριο πέφτει πάνω του ένα κλιματιστικό, με τη διαφήμιση να σημειώνει:

"Άντεξε περισσότερο, γίνε χορτοφάγος.
Η προβοκατόρικη διαφήμιση πάντως "έφαγε πόρτα" από το διαφημιστικό διάλειμμα του επερχόμενου superbowl του Φεβρουαρίου, αφού θεωρήθηκε ιδιαίτερα προκλητική για την τηλεόραση. Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για την Αμερική θα λάβει χώρα στις 7 Φλεβάρη στο Σαν Φρανσίσκο και όπως κάθε χρόνο, αναμένεται να προσελκύσει 100 εκατ. τηλεθεατές.

Πάντως οι υπεύθυνοι της οργάνωσης δηλώνουν πως οι τηλεθεατές του αθλητικού event θα χάσουν μια 'ευχάριστη, σαγηνευτική' διαφήμιση. "Το κοινό του Superbowl θα στερηθεί λίγου χιούμορ, σέξ απίλ και ενός μηνύματος που μπορεί να σώσει ζωές. Ότι δηλαδή η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να αποφράξει τις αρτηρίες των 'σαρκοβόρων' και να βοηθήσει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος" λέει η αντιπρόεδος της PETA, Lisa Lange.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ