Λεπτομέρεια που ... σκοτώνει: Ο «Ελ Τσάπο» έκανε επέμβαση επαναφοράς στύσης, όσο ήταν δραπέτης

Σε επέμβαση για την αποκατάσταση της στυτικής λειτουργίας υπεβλήθη ο Ελ Τσάπο, ο Μεξικανός βαρώνος της κοκαΐνης Χοακίν Γκούσμαν, ενώ ήταν δραπέτης το περασμένο εξάμηνο, σύμφωνα με την μεξικανική εφημερίδα "Reforma".

 Η εφημερίδα επικαλείται πηγή από τις φυλακές όπου βρίσκεται ο Γκούσμαν μετά την σύλληψή του το περασμένο σαββατοκύριακο. 

«Είδα τα σημάδια στην πλάτη, τους γοφούς και το αναπαραγωγικό του σύστημα» είπε η πηγή στην Reforma, γεγονός που υποδεικνύει ότι ο Ελ Τσάπο έκανε την επέμβαση το τελευταίο εξάμηνο, ενώ προσπαθούσε να κρυφτεί από τις αρχές μετά την απόδρασή του, πιθανότατα σε κάποια κλινική στην Τιχουάνα του Μεξικού. Πρόκειται για μια επέμβαση εμφύτευσης στους όρχεις, που βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το χειρουργείο έγινε αφού ο Γκούζμαν συνάντησε την Μεξικάνα τηλεστάρ Κέιτ ντε Καστίγιο. Αυτό προκύπτει καθώς σε ένα από τα γραπτά μηνύματά του προς την καλλονή, έγραφε: «Θα έχω τα πάντα "σούπερ" για να μην χρειάζεται να νoιαστείς για καμία λεπτομέρεια, που θα με έκανε να νιώσω άσχημα. Να μου έχεις εμπιστοσύνη ότι θα έχεις την άνεσή σου. Θα σε φροντίσω πιο πολύ κι από τα μάτια μου».

«Είναι τόσο συγκινητικό που λες ότι θα με φροντίσεις - κανείς δεν μου έχει πει ποτέ ότι θα φροντίσει για εμένα, σ' ευχαριστώ! Είμαι ελεύθερη το επόμενο σαββατοκύριακο», είχε απαντήσει τότε εκείνη. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ