Έχεις ραντεβού γνωριμίας και έχεις αγχωθεί; Ιδού οι τρόποι για να του μείνεις αξέχαστη από την πρώτη συνάντηση

Κάθε στάδιο σε μια γνωριμία έχει το δικό του κώδικα συμπεριφοράς και τα δικά του μυστικά. Διαφορετικό κώδικα το στάδιο των πρώτων ραντεβού και διαφορετικό εκείνο της σχέσης.

Αν θέλεις να κατακτήσεις την καρδιά ενός άντρα από την πρώτη κιόλας συνάντηση, πρέπει να παίξεις σωστά τα χαρτιά σου. Ιδού οι τρόποι για να τον κάνεις να σε ερωτευθεί τρελά από το στάδιο των πρώτων ραντεβού!

1. Μην δείχνεις τον ενθουσιασμό σου. Ακόμα κι αν είσαι ξετρελαμένη μαζί του, μην το δείξεις. Προσποιήσου ότι είσαι ούτε κρύο, ούτε ζέστη, περιμένεις να δεις πως πάνε τα πράγματα κτλ. Αν ένας άντρας καταλάβει ότι είσαι ενθουσιασμένη μαζί του, θα σε θεωρήσει δεδομένη και αυτό δεν είναι καλό.

2. Μην πέφτεις στην παγίδα. Στην αρχή μιας σχέσης, κάθε άντρας προσπαθεί να σε τεστάρει. Μπορεί να μην σου τηλεφωνήσει για δυο-τρεις μέρες ή να σου ζητήσει χάρες για να δει πόσο δεκτική και συγκαταβατική είσαι. Μην πέφτεις στην παγίδα του καλού κοριτσιού. Αν δεν σου αρέσει κάτι, μην το κάνεις. Κράτα τις αρχές και τις αξίες σου. Θα σε σεβαστεί περισσότερο.

3. Να δείχνεις πάντα απασχολημένη. Μην του λες είσαι σπίτι και δεν έχεις τίποτα να κάνεις και ότι βαριέσαι κτλ. Μην δείχνεις ότι είσαι πάντα διαθέσιμη. Να δείχνεις το κορίτσι που πάντα έχει κάτι να κάνει, είναι γεμάτη ενέργεια και έχει πολλά ενδιαφέροντα. Όσο πιο έντονη κοινωνική ζωή έχεις, τόσο πιο επιθυμητή θα είσαι.

4. Παίξτο “δύσκολη”. Μπορεί κάτι τέτοιο να εκνευρίζει λίγο τους άντρες, αλλά είναι και αυτό που τους προκαλεί περισσότερο. Όσο περισσότερο ανασφαλής νιώθει μαζί σου, τόσο το καλύτερο. Πάρε παράδειγμα από τον εαυτό σου. Αυτός που σε ακολουθεί σαν σκυλάκι, λέει πάντα ναι σε ό,τι του πεις, σου κάνει πάντα όλα σου τα χατίρια χωρίς δεύτερη κουβέντα… δεν του δίνεις σημασία, δεν τον εκτιμάς. Είναι στη φύση του ανθρώπου… πάντοτε θέλουμε αυτό που φοβόμαστε ότι δεν μπορούμε να έχουμε.

5. Μην αλλάζεις τη ρουτίνα σου. Το νέο σου ειδύλλιο είναι μόνο ένα κομμάτι και όχι όλη σου η ζωή. Αν δώσεις τεράστια σημασία στον άντρα σε αυτό το στάδιο και του αφιερώνεις όλο σου το χρόνο, θα σε έχει σαν σκυλάκι. Για αυτό, λοιπόν, μην αλλάζεις τις συνήθειές σου για χάρη του μέσα σε μια νύχτα. Αυτό θα είναι σημάδι του πόσο πολύ τον θέλεις.

Διαβάστε τις υπόλοιπες συμβουλές στο tsemperlidou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ