H μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου γέννησε αγοράκι στα 51 της! Τι είπε ο γυναικολόγος της!‏

Έκπληξη προκάλεσε η είδηση ότι η Τζίνα Τσαλικιάν, η μητέρα του αδικοχαμένου 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι πριν από τρεις εβδομάδες, στα 51 της χρόνια!

Έκπληξη προκάλεσε η είδηση ότι η Τζίνα Τσαλικιάν, η μητέρα του αδικοχαμένου 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι πριν από τρεις εβδομάδες, στα 51 της χρόνια!



Μετά τον τραγικό θάνατο του μοναχογιού της, στο πλευρό της στάθηκε ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, εκπρόσωπος της οικογένειας στην υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξη!

Η Τζίνα Τσαλικιάν και ο Ανδρέας Κωνσταντίνου ανέπτυξαν μια σχέση την οποία κατάφεραν τόσα χρόνια να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι δεν ήθελε να προκαλέσει και γι’ αυτό δεν ήθελε να μαθευτεί αυτό το χαρμόσυνο γεγονός!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν σκοπεύουν να δώσουν στο μωρό το όνομα του Αλέξη, αφού όπως είπαν «ο Αλέξης ήταν ένας και δεν πρόκειται να αναπληρωθεί από κανέναν».

Ο γυναικολόγος της κυρίας Τσαλικιάν μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Μίλα»:

«Η γυναίκα αυτή  βίωσε μια ανείπωτη τραγωδία. Εγώ προσωπικά ήμουν είμαι και θα είμαι συγκλονισμένος από τον άδικο χαμό του Αλέξη μιας και ο γιος μου είναι συνομήλικός του και ήταν και φίλοι. Γι’ αυτό είχα κάθε λόγο να την βοηθήσω. Όταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια ήταν 49 ετών η κυρία Τσαλικιάν, ωστόσο είχε μεγάλη θέληση για να ξαναδεί τη ζωή από την αισιόδοξη πλευρά.»



Όσο για τις στιγμές που έζησαν στο μαιευτήριο είπε με την άδεια της οικογένειας βέβαια: «Ζήσαμε συγκλονιστικές στιγμές στο μαιευτήριο και την ώρα που της έδινα το παιδί στην αγκαλιά της έκλαιγε, με ευλογούσε και έλεγε ευχαριστώ στον Θεό!»
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ