Τα γεγονότα της χρονιάς (+ Βαρουφάκης) με ένα άκρως εντυπωσιακό κολάζ της Bild 

Η Bild αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και να συμπτύξει σε μια φωτογραφία όλες τις μεγάλες στιγμές των προηγούμενων 12 μηνών από όλους τους χώρους. Οι γραφίστες της γερμανικής εφημερίδας συνέπτυξαν σε ένα φωτογραφικό κολάζ όλους τους μεγάλους πρωταγωνιστές από την πολιτική, την κοινωνία, το ποδόσφαιρο, τον κινηματογράφο και τη μουσική.

Από τη φωτογραφία δεν θα μπορούσε να λείψει και η Ελλάδα, την οποία «εκπροσωπούν» ο Αλέξης Τσίπρας καβάλα στη μοτοσικλέτα του πρώην ΥΠΟΙΚ Γιάνη Βαρουφάκη. Ο Βαρουφάκης, μάλιστα, απεικονίζεται να κάνει τη χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο για την οποία προκλήθηκε τόσο μεγάλη συζητήση στη Γερμανία για το αν την έκανε ή όχι ο πρώην ΥΠΟΙΚ

Οι υπεύθυνοι για το σχεδιασμό, μάλιστα, τοποθέτησαν το φωτογραφικό αυτό στιγμιότυπο σε δεύτερο πλάνο αλλά στο κέντρο του κολάζ, ακριβώς πίσω από την Άνγκελα Μέρκελ που βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή»

Στη φωτογραφία μεταξύ άλλων φιλοξενούνται ο αρχηγός της Εθνικής Γερμανίας Τόμας Μίλερ που σήκωσε το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Σεπ Μπλάτερ που τιμωρήθηκε με 8ετη αποκλεισμό για το σκάνδαλο με τον Πλατινί, το τσόχινο τραπέζι για το πόκερ με τη Συρία στο οποίο κάθονται ο Πούτιν, ο Ομπάμα, ο Άσαντ και ο Ερντογάν αλλά και η Μάιλι Σάιρους και τα ρομπότ από το Star Wars. 

Σημειώνεται ότι στο κολάζ απεικονίζονται συνολικά 60 διαφορετικά θέματα που επέλεξε η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία γερμανική εφημερίδα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ