Η Πόπη Τσαπανίδου πάει στο Star -και ο Αυτιάς στη θέση της στον Σκάι;

Αποφασισμένη να αποχωρήσει από το κανάλι του ΣΚΑΪ είναι η Πόπη Τσαπανίδου, όπως ανακοίνωσε στους συνεργάτες της, πριν λίγες μέρες.

Αποφασισμένη να αποχωρήσει από το κανάλι του ΣΚΑΪ είναι η Πόπη Τσαπανίδου, όπως ανακοίνωσε στους συνεργάτες της, πριν λίγες μέρες.
Βέβαια, οι υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμη, αλλά η θεσσαλονικιά δημοσιογράφος έχει συμφωνήσει σε όλα με το Star.



Στην Κηφισιά είναι πολύ ευχαριστημένοι αφού μετά τη συμφωνία με τον Νίκο Χατζηνικολάου έψαχναν το πρόσωπο που θα μπορούσε να σηκώσει το βάρος μιας καθημερινής πρωινής εκπομπής και να ενδυναμώσει το νέο, ενημερωτικό προφίλ του καναλιού, που θα παρακολουθήσουμε από τη νέα σεζόν.

Η Πόπη Τσαπανίδου εμφανίζεται απογοητευμένη από τον ΣΚΑΪ, αφού δεν της παρείχαν τα απαραίτητα μέσα για να ανέβει επίπεδο η εκπομπή της, όπως κάμερες και λινκ. Μάλιστα, οι φήμες κάνουν λόγο για συμφωνία με λιγότερα χρήματα από όσα εισέπραττε στο κανάλι του Φαλήρου. Αυτό φανερώνει και την επιθυμία της δημοσιογράφου να αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

Στο Φάληρο εξετάζουν τα σενάρια αντικατάστασης της δημοσιογράφου, με τον Γιώργο Αυτιά να είναι ο “μπαλαντέρ”. Ο μπαρουτοκαπνισμένος δημοσιογράφος θέλει πολύ να βρεθεί για μια ακόμη φορά απέναντι από τον Γιώργο Παπαδάκη στην πρωινή ζώνη.



Αυτή είναι η μία λύση που εξετάζεται, με την ταυτόχρονη μετατόπιση του τωρινού πρωινού διδύμου, Λυριτζή-Οικονόμου, στη ζώνη 10.00-13.00. Αν δεν συμβεί αυτό, μια άλλη λύση είναι να “σπάσει” το δίδυμο και ο ένας από τους δύο να μετακινηθεί αργότερα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ