Το επίμαχο sex tape "έκαψε" τον ποδοσφαιριστή - Οριστικά εκτός Εθνικής Γαλλίας ο Μπενζεμά

«Είναι προσωπική απόφασή μου» ήταν τα λόγια του προέδρου της γαλλικής Π.Ο, Νοέλ Λε Γκραέ, ο οποίος μίλσε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου.

Ο κ. Λε Γκραε ανακοίνωσε στη συνέντευξη πως ο γνωστός ποδοσφαιριστής Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα κληθεί ποτέ ξανά στους «τρικολόρ» εξαιτίας της εμπλοκής του στην υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά με το επίμαχο sex tape. 

Ο Μπενζεμά δεν θα κληθεί από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, ώστε να είναι παρών στο EURO του επόμενου καλοκαιριού, εκτός κι αν αποσυρθούν οι κατηγορίες που απήγγειλαν σε βάρος του οι δικαστικές αρχές των Βερσαλλιών.

Η απόφαση, την οποία είχε προαναγγείλει στο σημερινό πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα «L' Equipe», προέκυψε μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Γαλλίας, ωστόσο λίγο αργότερα στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος ανέφερε ότι ήταν προσωπική απόφασή του. Σύμφωνα με το iefimerida.gr, πρόκειται για απόφαση που ουσιαστικά βγάζει από την δύσκολη θέση τον ομοσπονδιακό τεχνικό της χώρας, ο οποίος θα έπρεπε να καλέσει είτε τον Μπενζεμά είτε τον Βαλμπουενά σε κάποιο από τα φιλικά προετοιμασίας εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με δεδομένο μάλιστα ότι υπάρχει περιοριστικός όρος που απαγορεύει στον επιθετικό της Ρεάλ να πλησιάσει ή να έχει επικοινωνία με τον συμπαίκτη του στους «τρικολόρ». «Η απόφαση της Π.Ο. έγινε αποδεκτή από τον Ντεσάμπ» ανέφερε ο Λε Γκραέ. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ