Top Woman η Ros Georgiou : η 20χρονη Ελληνίδα καλλονή στις πασαρέλες του Hermès, Versace & Celine

Από τα πιο περιζήτητα μοντέλα των μεγαλύτερων οίκων του εξωτερικού.

Έχει συνεργαστεί με εταιρείες-κολοσσούς, όπως Versace, Sonia Rykiel Celine, Dries van Noten, Calvin Klein, Azzedine Alaia ,Hermés, Marc Jacobs σε Παρίσι, Μιλάνο και Νεα Υόρκη. Πρωταγωνίστησε και στην παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια του Marc Jacobs.

H Ελληνίδα από το ΜεσολόγγιΡοζάνα Γεωργίου  επιλέχθηκε από τον κορυφαίο οίκο Hermes για να παρουσιάσει στην πασαρέλα τις νέες σχεδιαστικές του δημιουργίες για το Φθινόπωρο- Χειμώνα 2013, ενώ  η ιδιαίτερη ομορφιά της την έκανε να φτάσει μέχρι και στο show του Ferre κλείνοντας την επίδειξη και εισπράττοντας το παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκομένων. 

'Αραγε η ίδια αισθάνεται celebrity;

«Υπάρχουν άνθρωποι εδώ στην Ελλάδα που νομίζουν πως είμαι κάποιο celebrity και προσπαθούν να με αντιμετωπίσουν ως τέτοιο. Τότε είναι που βάζω τα γέλια, γιατί εγώ δεν είμαι. Αγαπώ πολύ την δουλειά μου, χαίρομαι με αυτή μου την εξέλιξη αλλά έως εκεί. Κάθε φορά που τελειώνω μια δουλειά, είτε αυτή είναι φωτογράφιση ή πασαρέλα, ”επιστρέφω” στον κανονικό μου εαυτό. Βέβαια είναι πολύ σουρεάλ τη μια στιγμή να σε φωτογραφίζει ο Steven Meisel, και την επομένη να είμαι πίσω στο σχολείο και στα θρανία. Αλλά και αυτό έχει και την πλάκα του», δηλώνει η ίδια χαρακτηριστικά.

«Μόλις μάθουν ότι είμαι από την Ελλάδα ζητούν πληροφορίες για τα νησιά μας, σε ποια να πάνε για διακοπές και εννοείται ότι τους λέω τα καλύτερα !»

Πρόσφατα η Ελληνίδα καλλονή έδωσε μια συνεντευξη στο OZON WEB. Δείτε μερικά από τα όσα είπε: 

-Μία στιγμή στη δουλειά σου που δεν θα ξεχάσεις ποτέ;

-Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν δούλεψα με τον Juergen Teller, για την καμπάνια του Marc Jacobs. Ήμουν αρκετά αγχωμένη αλλά το κλίμα που επικρατούσε, ήταν τόσο άνετο και φιλικό. Παρόλο που όλοι εκεί ήταν άτομα με σημαντική θέση στη βιομηχανία της μόδας, με έκαναν να νιώσω ότι δουλεύω με φίλους μου.

Σαν μοντέλο βιώνεις καθημερινά τις αλλαγές, κυρίως τις οικονομικές, που υφίσταται η βιομηχανία της μόδας. Είναι το modeling ένα επάγγελμα από το οποίο μπορεί κανείς να ζήσει;

Από το modeling μπορεί κανείς να ζει, αν είναι τυχερός, και μάλιστα πολύ άνετα. Έχει πολλές δυσκολίες και ιδιοτροπίες και φυσικά, υπερβολικά περίεργο πρόγραμμα. Βέβαια, αυτό συμβαίνει έξω. Η Ελλάδα δεν είναι μια αγορά που μπορεί να «θρέψει» αυτό το επάγγελμα.

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου, ιδανικά, στο μέλλον;

Εύχομαι και ελπίζω να έχω τη δυνατότητα να πραγματοποιήσω όλα όσα έχω στο μυαλό μου -που είναι αλήθεια, πολλά. Δεν θέλω να ασχολούμαι μόνο με ένα αντικείμενο αλλά με πολλά διαφορετικά πράγματα, τα οποία θα με γεμίζουν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ