Ο πρόεδρος της Μαυριτανίας σε ρόλο διαιτητή ποδοσφαίρου: Βαρέθηκε από το θέαμα που έβλεπε και διέταξε να διακοπεί ο αγώνας & να παιχτεί στα πέναλτι!

Την εξουσία του φέρεται να καταχράστηκε ο πρόεδρος της Μαυριτανίας, ο οποίος έδωσε «προεδρική εντολή» για τη διακοπή του τελικού του Super Cup ποδοσφαίρου της χώρας του στο 63ο λεπτό. 
 

Όπως αναφέρει το Eurosport, ο πρόεδρος της χώρας που βρίσκεται στη βορειοδυτική Αφρική, Μοχάμεντ Ουλντ Αμπντέλ Αζίζ, άρχισε να κουράζεται παρακολουθώντας από τις κερκίδες το θέαμα που παρουσίαζαν οι ομάδες FC Teyragh Zeina και ACS Ksar. Στο 64ο λεπτό, και ενώ το σκορ ήταν 1-1, έδωσε «προεδρική εντολή» να σταματήσει ο αγώνας και να εκτελεστούν πέναλτι, για να αυξηθεί το ενδιαφέρον.

Η Tevragh Zeina αναδείχθηκε νικήτρια και κατέκτησε το τρόπαιο, ωστόσο η νίκη της επισκιάστηκε από τις αντιδράσεις για τις αναφορές περί παρέμβασης του προέδρου.

Πάντως, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Αχμέντ Ουλντ Αμπτεραχμανέ, με δήλωσή του απέδωσε την πρόωρη ολοκλήρωση του αγώνα σε «οργανωτικά θέματα», διαψεύδοντας κάθε άλλο σενάριο. Τόνισε δε ότι υπήρχε η σύμφωνη γνώμη τόσο των ιδιοκτητών, όσο και των προπονητών των δύο ομάδων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ