Για γέλια & για κλάμματα: Σεξουαλική παρενόχληση παρουσιάστριας από τον συμπαρουσιαστή της σε ζωντανή μετάδοση

Θύελλα αντιδράσεων, αλλά και την κοινωνική κατακραυγή έχει προκαλέσει η σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε μια τηλεπερσόνα στο Μεξικό από το συμπαρουσιαστή της και μάλιστα «στον αέρα» της εκπομπής τους!
 

Ο Ενρίκε Τοβάρ ξεπέρασε κάθε όριο, παρενοχλώντας σεξουαλικά την Τάνια Ρέζα, καθώς δεν δίστασε να σηκώσει τη φούστα της, να τριφτεί πάνω της, να αγγίξει το στήθος της, αλλά και να σιγοτραγουδήσει τους στίχους του τραγουδιού με… νόημα «You raised my hopes». Και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση εκπομπής τοπικού καναλιού στην πόλη Σιουδάδ Χουάρες.
Φανερά ενοχλημένη, η εντυπωσιακή γυναίκα τού απάντησε ότι μόνος του «ανέβασε τις ελπίδες του»…

Το πρωτοφανές περιστατικό, εκτός από σφοδρές επικρίσεις, προκάλεσε και την παρέμβαση του Εθνικού Συμβουλίου για την Πρόληψη των Διακρίσεων στο Μεξικό, το οποίο διεξήγαγε έρευνα για σεξουαλική παρενόχληση.
Και μπορεί η Ρέζα να υποστήριξε αρχικά ότι η παρενόχληση που υπέστη ήταν «στημένη», προκειμένου να… ανέβουν (και) τα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο αργότερα ανακάλεσε, υποστηρίζοντας ότι οι παραγωγοί της εκπομπής την πίεσαν να καλύψει τον Τοβάρ.

Τόσο η Ρέζα, όσο και ο Τοβάρ απομακρύνθηκαν πάντως από το κανάλι, μόνο και μόνο ωστόσο για να… προσληφθούν ξανά, υπό τον όρο να ευαισθητοποιήσουν το κοινό, όσον αφορά στη σεξουαλική παρενόχληση.
Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι η Σιουδάδ Χουάρες είναι γνωστή με το προσωνύμιο «πόλη των νεκρών γυναικών», εξαιτίας των άγριων δολοφονιών 400 γυναικών (στη συντριπτική πλειοψηφία τους φτωχές που επέστρεφαν από τη δουλειά τους στα τοπικά εργοστάσια) από το 1993 μέχρι σήμερα. Οι περισσότερες μάλιστα από αυτές παραμένουν ανεξιχνίαστες…

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ