Αλεξιάδης για το απειλητικό σημείωμα: Δεν φοβήθηκα ποτέ στη ζωή μου τη σύγκρουση με το σάπιο

Ενα άκρως απειλητικό σημείωμα για τον ίδιο και την οικογένειά του, έλαβε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης.

Στο σημείωμα ανέφερε:

«Εισπράκτορα της Βέρμαχτ... Μέχρι την ώρα <0> θα καταλάβεις τι πάει να πει φόβος εσύ και μέλη της οικογένειάς σου...»

με υπογραφή: ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΡΑΞΙΑ

Σε ανακοίνωση του αναπληρωτή ΥΠΟΙΚ αναφέρεται το περιστατικό ενώ δόθηκε στη δημοσιότητα φωτογραφία του απειλητικού σημειώματος.

«Σήμερα το μεσημέρι έφτασε, μέσω αλληλογραφίας, στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, ένας φάκελος ο οποίος περιείχε μια σφαίρα και ένα απειλητικό σημείωμα, (συνημμένη φωτογραφία). Ο φάκελος παραδόθηκε στην Κρατική Ασφάλεια, όπου και θα εξεταστεί για την ύπαρξη αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού».

Αλεξιάδης: Δεν φοβήθηκα ποτέ στη ζωή μου

«Η στοχοποίηση και οι απειλές δεν φοβίζουν, προσθέτουν δύναμη στους αγώνες μας», απάντησε ο Τρύφων Αλεξιάδης, μετά από την απειλητική επιστολή από «δήθεν επαναστάτες» όπως τους χαρακτήρισε ο ίδιος.

«Οσο και αν προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από ταμπέλες και σύμβολα, είναι σαφής η φασιστοειδής ρίζα των ψυχασθενών, που προσπαθούν να τρομοκρατήσουν, με μαφιόζικη φρασεολογία και απειλές», είπε για εκείνους που κρύβονται πίσω από αυτή την ενέργεια η οποία, όπως είπε «μόνο δύναμη και κουράγιο προσθέτει στον αναγκαίο αγώνα και στη σύγκρουση με τα συμφέροντα της φοροδιαφυγής, του λαθρεμπορίου, της διαφθοράς και της διαπλοκής. Όσο και αν κρύβονται, είναι ξεκάθαρο ποιοι κινούν τα νήματα».

Ακόμη, ο αναπληρωτής υπουργός διεμήνυσε στους «επίδοξους τιμωρούς του», ότι δεν φοβήθηκε ποτέ στη ζωή του «τη σύγκρουση και τον αγώνα με ό,τι σάπιο και διεφθαρμένο μας οδήγησε εδώ. Να είναι σίγουροι, ότι μόνο γέλια προκαλεί η δήθεν «επαναστατική» φρασεολογία τους. Ο φόβος που θέλουν να επιβάλουν, θα μετατραπεί σύντομα σε εφιάλτη τους, γιατί θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, με μόνο εφόδιο τις χειροπέδες τους».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ