Φρικιαστικό: Mία πανέμορφη κοπέλα ήθελε τα τέλεια οπίσθια, αλλά κατέληξε δίχως πόδια! (φωτό)‏

Η ιστορία της 46χρονης Έιπριλ Μίτσελ Μπράουν θα πρέπει να γίνει παράδειγμα προς αποφυγή. Θέλησε να σουλουπώσει τα οπίσθια της και να τα κάνει να μοιάζουν με τα υπέροχα οπίσθια της Τζένιφερ Λόπεζ, ξεκίνησε μόνη της να κάνει ενέσεις σιλικόνης, δίχως να πάει σε κάποιον πλαστικό χειρουργό, ή σε κάποιον άλλο εξειδικευμένο ιατρό, και κατέληξε να πάθει γάγγραινα και να της κόψουν τα πόδια και τα χέρια προκειμένου να της σώσουν τη ζωή. Διαβάστε τι ακριβώς συνέβη.  

Η ιστορία της 46χρονης Έιπριλ Μίτσελ Μπράουν θα πρέπει να γίνει παράδειγμα προς αποφυγή. Θέλησε να σουλουπώσει τα οπίσθια της και να τα κάνει να μοιάζουν με τα υπέροχα οπίσθια της Τζένιφερ Λόπεζ, ξεκίνησε μόνη της να κάνει ενέσεις σιλικόνης, δίχως να πάει σε κάποιον πλαστικό χειρουργό, ή σε κάποιον άλλο εξειδικευμένο ιατρό, και κατέληξε να πάθει γάγγραινα και να της κόψουν τα πόδια και τα χέρια προκειμένου να της σώσουν τη ζωή. Διαβάστε τι ακριβώς συνέβη. iatropedia.gr 

Η Έιπριλ Μπράουν, από μικρή είχε ένα θέμα με τα οπίσθια της. Δεν της άρεσαν και πάντα ήθελε να τα αλλάξει. Δεν πήγε όμως σε κάποιο γιατρό να τον συμβουλευτεί. Μια μέρα στο κομμωτήριο της γειτονιάς της στο Λος Άντζελες γνώρισε μια γυναίκα και κουβέντα στην κουβέντα καθώς περίμεναν τη σειρά τους, η γυναίκα της είπε ότι έχει λύση στο πρόβλημα που την απασχολεί.

Αντάλλαξαν τηλέφωνα, και την επόμενη ημέρα η γυναίκα της τηλεφώνησε και την προσκάλεσε στο σπίτι της για να της δείξει με ποιον τρόπο θα άλλαζε τη ζωή της. “Μπορώ να σου φτιάξω τα τέλεια οπίσθια. Μόλις τελειώσουμε η Τζένιφερ Λόπεζ θα ζηλεύει τα δικά σου και όχι εσύ τα δικά της” της είπε και την έπεισε να την επισκεφτεί.

Η Έιπριλ πήγε στο σπίτι της γυναίκας η οποία της έδειξε κάτι μπουκαλάκια με σιλικόνη. Με αυτά θα της έκανε ενέσεις στα οπίσθια και σε λίγο καιρό της είπε, θα αρχίσουν να καλοσχηματίζονται μέχρι να φτάσουν στο τέλειο. Η Έιπριλ ήταν μέσα στην καλή χαρά, είχε ξεχάσει εντελώς και γιατρό να ρωτήσει αλλά και να δει τι προϊόν, θα ήταν εκείνο που θα έβαζε μέσα στον οργανισμό της. Απλά συμφώνησε όλο χαρά να πληρώσει τη γυναίκα που την έβλεπε σαν την καλή νεράιδα του παραμυθιού.

Το παραμύθι όμως, άρχισε να εξελίσσεται σε εφιάλτη. Μετά την πρώτη εβδομάδα των ενέσεων σιλικόνης, το δέρμα της Έιπριλ, άρχιζε να σκληραίνει και να γίνεται πιο σκούρο: “Έβλεπα τα σημάδια αλλά ήθελα να συνεχίσω”, λέει η ίδια, “πονούσα όλο και περισσότερο αλλά ντρεπόμουν να το πω στον γιατρό μου”. Τελικά μετά από 2 μήνες η Έιπριλ δεν μπορούσε να κουνηθεί καν. Οι πόνοι ήταν αφόρητοι. Μια μέρα έχασε τις αισθήσεις της και μετά από λίγο έπεσε σε κώμα.

Στο νοσοκομείο οι γιατροί είδαν ότι οι γλουτοί της είχαν μεταβληθεί σε μια τεράστια ανοιχτή πληγή. Οι συγγενείς της Έιπριλ ενημέρωσαν την αστυνομία για την “καλή νεράιδα” και τις ενέσεις σιλικόνης και σε έφοδο που έγινε στο σπίτι της διαπιστώθηκε πως τα φιαλίδια που θα μεταμόρφωναν την Έιπριλ σε Τζένιφερ Λόπεζ, περιείχαν εκτός από σιλικόνη και ένα άλλο υλικό που το χρησιμοποιούν σε οικοδομικές εργασίες. Το αλλεργικό σοκ ήταν αναπόφευκτο, ενώ ταυτόχρονα και η γάγγραινα κατέτρωγε το κορμί της.

Τελικά ύστερα από 27 επεμβάσεις οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν τη ζωή της Έιπριλ, όχι όμως και τα 4 άκρα της. Της ακρωτηρίασαν τα πόδια από τα γόνατα και κάτω και τα χέρια από τους αγκώνες.

Μετά την περιπέτεια της η Έιπριλ δήλωσε: «Με έσωσαν, αλλά η γάγγραινα είχε φτάσει στα χέρια και τα πόδια μου. Βρισκόμουν έξι μήνες στο νοσοκομείο. Μόλις μου έδωσαν εξιτήριο αποφάσισα ότι θα έβλεπα την τραγική αυτή ιστορία ως κάτι θετικό.”

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ