Νύφη & γαμπρός στέλνουν πρόστιμο $75 σε καλεσμένη που δεν πήγε στο γάμο & πλήρωσαν το φαγητό της!

Νύφη έστειλε πρόστιμο σε καλεσμένη που δεν κατάφερε να δώσει το παρόν στον γάμο της, για τα έξοδα που πήγαν χαμένα και το φαγητό που κρύωσε στο πιάτο.   

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η Ηuffington Ρost, το πρόστιμο επιβλήθηκε στην Jessica Baker, η οποία παρότι είχε δηλώσει ότι θα είναι στη δεξίωση του γάμου τελικά δεν τα κατάφερε καθώς αρρώστησε η μητέρα της και έπρεπε να παραμείνει στο σπίτι με τα παιδιά.   Αργότερα έλαβε ένα σημείωμα από τους νεόνυμφους που την καλούσαν να πληρώσει σχεδόν 80 δολάρια για το κόστος των γευμάτων που έχασε καθώς και για τους φόρους και τα τέλη εξυπηρέτησης. Στο κείμενο που συνόδευε το σημείωμα το ζευγάρι ανέφερε επίσης ότι δεν υπήρχε από την πλευρά της καλεσμένης μια εξήγηση για την απουσία, μια κάρτα ή ένα τηλεφώνημα τα οποία οι νεόνυμφοι θα εκτιμούσαν. 

Πάντως μία ειδικός της εθιμοτυπίας του γάμου, γιατί υπάρχουν και τέτοιοι στις ΗΠΑ, είπε στην The Huffington Post ότι η τιμολόγηση ενός απόντος πελάτη σίγουρα δεν είναι εντάξει και πρόκειται για πράξη "σούπερ αγενή".   «Δεν έχει σημασία πόσο απογοητευμένοι είστε, δεν έχουν καμία δικαιολογία για να συμπεριφέρονται έτσι άσχημα για εκδίκηση», κραύγασε η ειδικός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ