Top Woman η Ελένη Αντωνιάδου: Η 27χρονή καλλονή στη λίστα του Forbes με τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στον χώρο της Επιστήμης

H Ελένη Αντωνιάδου, ιδρύτρια της εταιρείας «Μοσχεύματα χωρίς Δότες», διδακτορική φοιτήτρια του Πανεπιστημίου του Ιλλινόις και ερευνήτρια στη τμήμα Βιοεπιστημών της NASA, είναι η μοναδική Ελληνίδα που βρίσκεται μέσα στους 30 under 30 καλύτερους στον τομέα της υγείας, στην διάσημη λίστα του Forbes.

Η ίδια, θεωρήθηκε μια από τις κορυφαίες επιστήμονες υγείας, λόγω των σημαντικών θέσεων που κατέχει στον χώρο της αλλά και λόγω της προσφορά της στην Επιστήμη.

Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία, η Ελένη έφυγε για μεταπτυχιακό στην Αγγλία και έπειτα μέσω της πρωτιάς της στην αξιολόγηση του Ευρωπαϊκού Διαστημικού Οργανισμού, προσγειώθηκε στη NASA.

Aκολούθησαν η βράβευσή της σαν Γυναίκα της Χρονιάς 2013 από τον βρετανικό οργανισμό FDM Everywoman in Technology τον περασμένο Μάρτιο στο Λονδίνο.

Τώρα, σειρά είχε η λίστα του περιοδικού Forbes με τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στον χώρο της Επιστήμης που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, με το όνομά της να φιγουράρει ανάμεσα στους 30 καλύτερους!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ