Πάμε απόψε για Jazz the 2 of us –και όχι μόνο– στο «By The Glass»; Καλό φαίνεται‏

Tη Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8/9 στην πλατεία Ραλλούς Μάννου, απέναντι από τη Στοά Ράλλη, θα πιείτε το κρασί σας με συνοδεία live Jazz. Εκτός αυτού βέβαια…

 

 Το wine bar «By the glass», εκτός από την ατμοσφαιρική Στοά Ράλλη, στο πλάι της Φιλελλήνων, φέτος το καλοκαίρι έστησε τα τραπέζια του κι ακριβώς απέναντι, στην ιστορική κι όμορφα χαλαρή Πλατεία Ραλλούς Μάννου. Εκεί, στη «σκιά» της Ρώσικης Εκκλησίας, τη Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8/9 θα χαρείτε πέρα από τα πολλά και ενδιαφέροντα κρασιά της λίστας και live jazz, μια που στις 9.30 μ.μ. εμφανίζονται ο Μάνος Αθανασιάδης και η Caroline Sparrhammar σε δύο βραδιές… «Jazz the 2 of us». Εκτός αυτού, ο νέος σεφ Τάσος Αλμπάνης, μέχρι να ολοκληρώσει τις αλλαγές στο μενού, σε περίπου δύο και εβδομάδες, όλο και κάτι καινούργιο θα βγάζει, όπως π.χ. ένα ριζότο με σύκο και γκορκοντζόλα.


 
Ο Σεπτέμβρης πάντως στο «Βy the glass» ήρθε φουριόζος και από άλλη άποψη: η ομάδα του έχει αναλάβει το breakfast του άρτι αφιχθέντος γειτονικού ξενοδοχείου «Ιn(n ) Athens» (Γεωργίου Σουρρή 3 και Φιλελλήνων, 210 3258555 ), γεγονός το οποίο μπορούν να εκμεταλλευτούν, εκτός από εκείνους που θα το επιλέξουν για τη διαμονή τους, και όσοι κινούνται στο κέντρο, στην περίπτωση που χρειάζονται μια πρωινή «ώθηση». Ο μπουφές του πρωινού στο «μυστικό» διατηρητέο, στο βάθος της Στοάς που φιλοξενεί και το wine bar, από ό,τι μάθαμε, θα κοστίζει γύρω στα € 12 το άτομο.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ