Απόψε η τελευταία πανσέληνος του καλοκαιριού - Βγείτε και απολαύστε την!

Η τελευταία πανσέληνος του καλοκαιριού θα φωτίσει τον ουρανό το Σάββατο στις 29 Αυγούστου και το θέαμα θα είναι μαγευτικό από όποιο σημείο επιλέξετε να το θαυμάσετε.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δεκάδες αρχαιολογικοί χώροι, μνημεία και μουσεία της χώρας ετοιμάζονται να ανοίξουν τις πύλες τους με πλήθος εκδηλώσεων υπό το φως του φεγγαριού. Ασφαλώς όμως δεν λείπουν και οι πιο... mainstream καταστάσεις με events και πάρτι σε ταράτσες και beach bars της πόλης με το γεμάτο φεγγάρι να μαγεύει πάνω από την πόλη ή να αντανακλάται στα νερά της θάλασσας.

Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί, επιλέγουμε πέντε όμορφα σημεία της Αθήνας για περισσότερο ή λιγότερο ρομαντικές στιγμές με φόντο την πανσέληνο. Παρασκευή 28/8 Παραμονή της αυγουστιάτικης πανσελήνου και η θάλασσα συνεχίζει να μας καλεί κοντά της. Δυο παραλιακά "διαμαντάκια" της πόλης, ετοιμάζουν ξεχωριστές καταστάσεις για το βράδυ της Παρασκευής συνδυάζοντας κέφι και ρομαντζάδα με θέα θάλασσα. Ο δρόμος λοιπόν μας οδηγεί στην αθηναϊκή Ριβιέρα για μια στάση στο Island της Βάρκιζας.

Το γεμάτο φεγγάρι από πάνω, η θάλασσα μπροστά μας και ο Βασίλης Τσιλιχρήστος στα decks, αποτελούν ένα μοναδικό τρίπτυχο για να απολαύσουμε την αυγουστιάτικη πανσέληνο το βράδυ της Παρασκευής.

Λίγα χιλιόμετρα παρακάτω, στην παραλία της Λομπάρδας στην Αγία Μαρίνα, όσοι θέλετε να... σεληνιαστείτε μπορείτε να το πράξετε στο Mojito Bay, παρέα με τον ανατρεπτικό Toni Sfino. Κέφι, χορός κα... μπρίο πλάι στο κύμα, σε ένα μουσικοχορευτικό show με χιούμορ, απρόοπτα και ξεσηκωτικές μουσικές των δεκαετιών ’60, ’70, ’80. Σάββατο 29/8 Το βράδυ της πανσελήνου, όσοι επιλέξουν να μείνουν εντός των τειχών της πόλης, μπορούν να απολαύσουν τη μαγευτική θέα της νυχτερινής Αθήνας "λουσμένης" στο φως του φεγγαριού, από δυο όμορφες ταράτσες της πρωτεύουσας που ετοιμάζουν events ειδικά για την περίσταση.

Το Bios μας προσκαλεί στην ταράτσα του για να χαλαρώσουμε στις σεζ λογκ του, να απολαύσουμε δροσερά κοκτέιλ σε happy hour τιμές μέχρι τη δύση του ηλίου και την ανατολή του φεγγαριού και να λικνιστούμε στους ρυθμούς του full moon party, με θέα το μαγευτικό φεγγάρι να δεσπόζει πάνω από την Ακρόπολη. Παράλληλα, το δημοφιλές beach bar του κέντρου, Χοροστάσιον Taratsa Bar που βρίσκεται στον 4ο όροφο στην πλατεία Κλαυθμώνος, μπορεί να μην φέρνει τη θάλασσα στα πόδια μας, φέρνει όμως την Αθήνα στο πιάτο και ατμόσφαιρα εξωτική τόσο με τις μουσικές του όσο και με τη διακόσμηση του πολύχρωμου χώρου.

Το βράδυ της 29ης Αυγούστου, το φως του φεγγαριού θα παίζει παιχνίδια με τις καλαμιές και τις ψάθες του Χοροστασίου, καθώς εσείς θα χορεύετε σε τροπικούς ρυθμούς που θα επιλέγει ο Βασίλης Παυλάκης. Για το τέλος σάς αφήσαμε ένα δυνατό πάρτι που θα συμβεί στην παραλία του Αλίμου και το Bolivar Beach Bar. Η πανσέληνος του Αυγούστου φέρνει στην Αθήνα –και για πρώτη φορά στα decks του Bolivar- τον σούπερ σταρ DJ και παραγωγό David Morales για ένα αξέχαστο χορευτικό, fullmoon πάρτι πάνω στην άμμο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ