Σάλος από την παρουσιάστρια ειδήσεων που θηλάζει το μωρό της στον αέρα - Παντρεμένη με άλλη γυναίκα

Έχοντας γεννήσει μόλις πριν από 11 εβδομάδες, η Ιρλανδή  παρουσιάστρια ειδήσεων Dil Wickremasinghe αποφάσισε να επιστρέψει στην τηλεόραση και να θηλάσει τον γιο της ζωντανά στον αέρα.

Λίγους μήνες νωρίτερα επίσης στον αέρα είχε κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφο της Αnne Marie Toole λίγο πριν φέρει στον κόσμο τον γιο τους Phoenix . 

Μιλώντας το μεσημέρι της Τρίτης στο κανάλι TV3, σε ένα πάνελ συζήτησης με θέμα τον θηλασμό και την ανατροφή των παιδιών, η Wickremasinghe άρχισε να θηλάζει τον γιο της την ώρα της εκπομπής.

Ο μικρός μάλιστα ήταν πολύ ήσυχος και αρχικά φαινόταν πώς αποκοιμήθηκε στο στήθος της μαμάς του.

Στη συνέχεια όμως μια συνάδελφος της μαμάς του, η ElaineCrowley που συμμετείχε στον πάνελ επεσήμανε πώς ο μικρός είναι όντως πολύ ήσυχος και ευτυχισμένος κάθε φορά που τον ταΐζει η μαμά του. 

Αμέσως μετά η Wickremasinghe απάντησε: «Ναι, ας ελπίσουμε όμως ότι η θηλή μου δεν θα κάνει την εμφάνισή της!»

Συμπλήρωσε επίσης ότι είναι πολύ συγκινημένη που εμφανίστηκε και πάλι στην τηλεόραση μαζί με τον γιο της ειδικά μετά την Παγκόσμια Εβδομάδα Θηλασμού.

Κατά τη διάρκεια πάντως της εκπομπής, το τηλεφωνικό κέντρο κατακλύστηκε από κλήσεις χιλιάδων  τηλεθεατών – κάποιοι αντέδρασαν θετικά, κάποιοι άλλο όμως όχι.

Μια γυναίκα φέρεται να είπε: «Δεν υπάρχει λόγος η Dilνα θηλάζει στην τηλεόραση, μπροστά σε τόσους τηλεθεατές. Θέλησε απλά να προμοτάρει τον εαυτό της. Δεν έχει ακούσει για την αντλία θηλασμού;»

Ένας εκπρόσωπος για το κανάλιTV3, δήλωσε: «Η πλειοψηφία των κλήσεων ήταν θετικές, αλλά πολλές γυναίκες δήλωσαν ότι δεν θα ήθελαν να ξαναδούν στην τηλεόραση ανάλογο θέαμα.»

Η Crowley ωστόσο υπερασπίστηκε αργότερα την απόφασή της συναδέλφου της και δήλωσε: «Νομίζω ότι οι μητέρες πρέπει να είναι ελεύθερες να επιλέξουν πώς, πού και πότε θα ταΐσουν τα μωρά τους χωρίς δικαστική απόφαση ή κριτική. Όλες οι μητέρες θα έπρεπε να έχουν υποστήριξη και αν μάλιστα είναι αρκετά τυχερές ώστε να μπορούν να παίρνουν στην δουλειά και τα μωρά τους και να τα θηλάζουν, τότε γιατί όχι;»

Δείτε το βίντεο με την παρουσιάστρια να θηλάζει το μωρό εδώ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ