Story: Απελπισμένος πατέρας προσέλαβε κομάντο για να πάρει πίσω την κόρη του από την πρώην γυναίκα του‏

Στην πρόσληψη ενός στρατιωτικού των ειδικών δυνάμεων προχώρησε ένας απελπισμένος πατέρας, αφού η πρώην σύζυγός του απήγαγε την κόρη τους από το σπίτι τους στην Κύπρο και έφυγε για την πατρίδα της την Πολωνία.

 

Ο 35χρονος Κρεγκ Μάικλ, αρχικά προσπάθησε να πάρει την κόρη του πίσω δια της δικαστική οδού.

Δυόμιση χρόνια μετά και αφού είχε ξοδέψει περισσότερα από 50.000 ευρώ, εξακολουθούσε να ζει μακριά της, αφού η μητέρα της αρνείτο να συμμορφωθεί με τις δικαστικές αποφάσεις. ΄
Σε μια απέλπιδα προσπάθεια, αποφάσισε να προσλάβει έναν ειδικό για τον εντοπισμό παιδιών.


 
Η επιχείρηση διάσωσης θύμιζε σκηνή από ταινία. Ο Κρέγκ Μάικλ περίμενε υπομονετικά στο αυτοκίνητο μαζί με την μεγαλύτερη του κόρη, ενώ ο στρατιωτικός άρπαζε τη μικρή από τα χέρια του παππού της χρησιμοποιώντας σπρέι πιπεριού.

Οι τρεις τους πέρασαν με αυτοκίνητο τα σύνορα της Τσεχίας και κατόπιν της Αυστρίας, προτού αναχωρήσουν αεροπορικώς για το σπίτι τους.
Μπορεί η δραματική επιχείρηση διάσωσης να έμοιαζε με απαγωγή,  εντούτοις όπως επισημαίνει ο 35χρονος, όλες οι κινήσεις του ήταν νόμιμες, αφού είχε στα χέρια του δικαστικές εντολές.

Ο Κρεγκ Μάικλ, πατέρας δύο κοριτσιών, κατάγεται από το βόρειο Λονδίνο, αλλά μετακόμισε και ζούσε στην Κύπρο από το 2005.
"Ακούγεται ακραίο αλλά το δικαστήριο με απογοήτευσε", δήλωσε ο ίδιος στην Daily Mirror.

 

 

 

 

 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ