Με θετική αύρα και αισιοδοξία η ανοιξιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση στην Αθήνα της Lifeline Hellas

Με πανοραμική θέα, τη φωτισμένη νυχτερινή Αθήνα, δόθηκε το ανοιξιάτικο Cocktail Party του ανθρωπιστικού  οργανισμού Lifeline Hellas που διοργανώθηκε με σκοπό την στήριξη των παιδιών που έχουν την ανάγκη μας στο ξενοδοχείο Saint George Lycabettus.

Με πανοραμική θέα, τη φωτισμένη νυχτερινή Αθήνα, δόθηκε το ανοιξιάτικο Cocktail Party του ανθρωπιστικού  οργανισμού Lifeline Hellas που διοργανώθηκε με σκοπό την στήριξη των παιδιών που έχουν την ανάγκη μας στο ξενοδοχείο Saint George Lycabettus ...


 
Η καθιερωμένη εκδήλωση του φιλανθρωπικού Οργανισμού έγινε φέτος στο κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, στους πρόποδες του Λυκαβηττού, υπό την αιγίδα και την παρουσία της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας.
Με θετική αύρα και αισιοδοξία να πλημμυρίζει το χώρο του Grand Balcon στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου, όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση, πολλοί ήταν οι γνωστοί Αθηναίοι που έδωσαν το παρών στηρίζοντας τον ευγενή σκοπό του Coctail Party, όπως γράφει το vipnews.gr.
 
Την βραδιά στόλισε με τα υπέροχα κοσμήματα της η Angelo di Spirito Rosa με δημιουργούς τον Βασίλη Τρίκαρδο και την Μαριάντζελα Παράβαλου που συνόδευσαν τις καταπληκτικές δημιουργίες της ανοιξιάτικης συλλογής της MMISSONI και τα νυφικά του OSCAR DE LA RENTA που έφεραν από την Νέα Υόρκη ο Διευθυντής του οίκου στην Ελλάδα, Μιχάλης Μαυρίκης και η σύζυγος του Αντιγόνη Γιαννουκάκου.

 

Επίσης, συμμετείχαν η εταιρεία Καλογήρου που προσέφερε τα υποδήματα, η Έλενα Κουλαουζίδου που προσέφερε τα δερμάτινα και η Rana Zaza που επιμελήθηκε το μακιγιάζ και οι κομμώσεις Bikouti. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της επίδειξης ανέλαβε η Alice Δικαίου. Ο Γιώργος Μουχταρίδης διευθυντής του Pepper Fm διασκέδασε τους παρευρισκομένους με τις μουσικές επιλογές του.
 
Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και αναφέρθηκε στην αξία της προσφοράς και της αγάπης, ενώ ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας καλωσόρισε τον κόσμο και μίλησε για το έργο του οργανισμού. Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Πρέσβης της Σερβίας στην Ελλάδα Dragan Zupanjevac.
 


Ανάμεσά στους πολυπληθείς καλεσμένους ήταν και οι πρέσβεις Α.Ε. Dragan Zupanjevac πρέσβης της Σερβίας στην Ελλάδα, ο Α.Ε. Gagik Ghalatchian- πρέσβης της Αρμενίας , ο Α.Ε. Jolan Mohammad Πρέσβης του Bangladesh, ο ΑΕ Gil-Sou Shin

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ