Success Stories - Role Models: Η τέταρτη εκδήλωση της σειράς με θέμα «Νέες Τεχνολογίες: Προνομιακός Χώρος για Ιστορίες Επιτυχίας»από τον ΤΟΓΜΕ στις 22 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη

Μπορούν οι ελληνικές επιχειρήσεις νέων τεχνολογιών να σταθούν με αξιώσεις στις διεθνείς αγορές; Τι θα έπειθε περισσότερες πολυεθνικές του χώρου να επενδύσουν κεφάλαια στην Ελλάδα και να αξιοποιήσουν το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό της χώρας; Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη περισσότερων ιστοριών επιτυχίας στον κλάδο των νέων τεχνολογιών; Θα ήταν δυνατό για την Ελλάδα να “κερδίσει” το στοίχημα της ποιότητας στην παραγωγή τεχνολογικών προϊόντων; Ποιος είναι ο ρόλος της εκπαίδευσης και ποιος των τραπεζών;



Η πρόεδρος του ΤΟΓΜΕ κ. Λιάνα Γούτα

Απαντήσεις σε αυτά και πολλά ακόμη ερωτήματα θα δώσουν οι συμμετέχοντες στην τέταρτη εκδήλωση της σειράς με τίτλο  “Success Stories - Role Models”, που διοργανώνει στις 22 Μαΐου, στη Θεσσαλονίκη, ο Τομέας Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών (ΤΟΓΜΕ) του Τμήματος Μακεδονίας της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Η τέταρτη εκδήλωση, με τίτλο «Νέες Τεχνολογίες: Προνομιακός Χώρος για Ιστορίες Επιτυχίας», θα φιλοξενήσει αξιόλογα στελέχη και επιχειρηματίες του κλάδου, μεταξύ των οποίων η διευθύνουσα σύμβουλος της Microsoft Hellas, κ. Πέγκυ Αντωνάκου, κεντρική ομιλήτρια, μαζί με τον κ. Βασίλη Μακιό, υπεύθυνο του Corallia (του πρώτου φορέα, που συστάθηκε στην Ελλάδα για την οργανωμένη και συστηματική διαχείριση και ανάπτυξη συνεργατικών σχηματισμών καινοτομίας) και ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18.00 της 22ης Μαΐου, στο Συνεδριακό Κέντρο της Τραπέζης Πειραιώς στα Λαδάδικα (Κατούνη 12-14). Τους δύο κεντρικούς ομιλητές θα πλαισιώσουν στελέχη και επιχειρηματίες από τον χώρο των επιχειρήσεων Πληροφορικής και Υψηλής Τεχνολογίας, οι οποίοι θα διηγηθούν τις προσωπικές τους ιστορίες επιτυχίας και θα συζητήσουν για την πορεία και τις δυνατότητες του κλάδου των νέων τεχνολογιών στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, στο πάνελ ομιλητών θα συμμετέχουν οι:

·    Δρ. Γιώργος Ασημόπουλος, γενικός διευθυντής της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης ΑΕ,
·    Δρ. Φώτης Λιοτόπουλος, γενικός διευθυντής της SBOING ΑΕ,
·    κ. Χαρά Κουτάλου, ιδιοκτήτρια της εταιρείας MATRIX και
·    Δρ. Πάρις Κοκορότσικος, επισκέπτης διδάσκων στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ) και Πρόεδρος της ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΕ

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος κα Αλεξάνδρα Γούτα.

Η εκδήλωση θα έχει υποστηρικτή τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ) και το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Την οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης αποτελούν οι κυρίες Ντόρα Τόδη, Μαρία Τσακάλου,  Εύη Κατσάνου και Ουρανία Φαλτσή.



Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη με προαπαιτούμενη τη δήλωση συμμετοχής, ενώ  θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκδηλώσεις της σειράς “Success Stories-Role Models” του ΤΟΓΜΕ του Τμήματος Μακεδονίας της ΕΕΔΕ έχουν στόχο την προώθηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας και διοίκησης καθώς και την ανάδειξη των δυνατοτήτων της σύγχρονης εργαζόμενης στις υψηλές θέσεις ευθύνης, μέσα από Ιστορίες Επιτυχίας (Success Story), που προβάλλουν το Σύγχρονο Πρότυπο (Role Model) της Γυναίκας Μάνατζερ και Επιχειρηματία. Ταυτόχρονα, στόχος τους είναι να τίθενται επί τάπητος φλέγοντα θέματα, που αφορούν γενικά την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

Για περαιτέρω πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της ΕΕΔΕ – Τμήμα Μακεδονίας, Λ. Σοφού 3, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 553 318–19, αρμόδια η κ. Φλώρα Σαλαγιάννη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ