Σαλάτα με σταμναγκάθι, φορμαέλα και μυρωδιά από δυόσμο!


Υλικά

Σταμναγκάθι 600γρ. Φορμαέλα 400 γρ., σε ροδέλες Φυλλαράκια δυόσμου, 1 φλιτζάνι Έχτρα παρθένο ελαιόλαδο 8 κ.σ. Σπόρους ροδιού, / φλιτζάνι Χυμός λεμόνι, 3 κ.σ. Αλάτι, φρέσκο τριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

1.    Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε 1 κουταλιά λάδι και ροδίζουμε τη φορμαέλα και από τις δύο πλευρές.

2.    Βάζουμε σε μια σαλατιέρα το σταμναγκάθι, τον δυόσμο και το ρόδι.

3.    Σε ένα βαζάκι που κλείνει καλά χτυπάμε τα υλικά της σος (7 κ.σ. λάδι,λεμόνι, αλάτι και πιπέρι) περιχύνουμε τη σαλάτα και ανακατεύουμε καλά.

4.    Προσθέτουμε προσεκτικά τις ροδέλες φορμαέλα και σερβίρουμε.

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη φορμαέλα με χαλούμι, μαστέλο ή κατσικίσιο τυρί, σύμφωνα με το madeincreta.gr.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ