Cara Delevigne: Η όμορφη κοπέλα που της αρέσουν τα κορίτσια έφαγε "πακέτο"- Η μάνα της έπαιρνε ηρωίνη

Η Βρετανίδα καλλονή - φαινόμενο Cara Delevigne, που έχει μαγέψει τον κόσμο της μόδας μιλά για την σύντροφο της και την κατάθλιψη, από την οποία πάσχει από τα 15 της.

Η 22χρονη Cara με τους 3 εκατομμύρια followers στο Instagram και 1 εκατομμύριο στο Twitter, φιλαράκια της τον Μπόνο και τον Κάρολο της Αγγλίας έδωσε συνέντευξη στην VOGUE Ιουλίου, η οποία αν μη τι άλλο θα συζητηθεί. 

Μιλάει για τη σχέση της με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια St. Vincent αλλά και τα άσχημα εφηβικά της χρόνια: “ Η σχέση μου με το κορίτσι μου έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με την ευτυχία που νιώθω αυτόν τον καιρό.

Η Cara Delevingne με την 32χρονη νυν σύντροφο της St. Vincent,  τον Μάιο του 2015

Η νυν σύντροφος της, Αμερικανίδα τραγουδίστρια St. Vincent 

Μου πήρε πολύ καιρό να δεχτώ πια είμαι μέχρι που στα 20 μου ερωτεύτηκα ένα κορίτσι και έπρεπε όλο αυτό να το αντιμετωπίσω και να το δεχτώ.

Οι γυναίκες είναι αυτό που πραγματικά με εμπνέει στη ζωή αλλά και αυτό που με ρίχνει. Εχω πληγωθεί μόνο από γυναίκες, από τη μητέρα μου πρώτα από όλα”.

Η Cara με την μητέρα της Pandora και την αδερφή της Chloe στην παρουσίαση της κολλεξιόν των handbags, οι οποίες φέρουν την υπογραφή της. 

 

Η μητέρα της Cara, Pandora, πάλευε με τον εθισμό της στην ηρωίνη για πολλά χρόνια, κάτι που δημιουργούσε προβλήματα στην οικογένεια.

Η έφηβη τότε Cara για να ξεφύγει από όλα αυτά κάπνιζε χασίς στο σχολείο. Στη συνέχεια διαγνώστηκε με κατάθλιψη.

Στα 15 της άρχισε να κάνει κακό στον εαυτό της, με αποτέλεσμα να λάβει ειδική φαρμακευτική αγωγή, που, όπως λέει η ίδια, δεν τη βοήθησε καθόλου.

Η πρώην σύντροφος της Cara, ηθοποιός Michelle Rodriguez

Για πολλά μάλιστα χρόνια δεν μπορούσε να σηκωθεί το πρωί από το κρεβάτι και πίστευε ότι θα έπρεπε να είναι νεκρή.  

Όλη η συνέντευξη της εδώ 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ