Η κόρη της Ναθαναήλ μηνύει Μητρόπουλο και Χρονοπούλου για κλοπή! Ο ένας μηνύει τον άλλο

Η 42χρονη μοναχοκόρη της Έλενας Ναθαναήλ, Ίνγκα Τσαγκάρη, υποστηρίζει πως ο Τάσος Μητρόπουλος και η Νένα Χρονοπούλου υπεξαίρεσαν αντικείμενα μεγάλης αξίας από το οίκημα της Εύβοιας.

Η Ίνγκα Τσαγκάρη, προχώρησε ακόμη και σε μήνυση κατηγορώντας τους ως αυτουργούς σε μια κλοπή τον Σεπτέμβριο του 2011 σε αποθηκευτικούς χώρους του κτήματος, αλλά και σε μια σειρά από φθορές στο εσωτερικό της εξοχικής κατοικίας.
Από την άλλη, ο Τάσος Μητρόπουλος και η Νένα Χρονοπούλου διαφωνούν και υποστηρίζουν πως όλα ξεκίνησαν λίγο μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης της οικίας με προσωπικά τους έξοδα, ενώ ανάμεσα στα κλοπιμαία ισχυρίζονται πως υπήρχαν και δικά τους πράγματα μεγάλης αξίας. Γι' αυτό και ανταπέδωσαν τη μήνυση στην κόρη της ηθοποιού.

Η εκδίκαση της μήνυσης θα γίνει στο Εφετείο της Χαλκίδας στις 25 Ιουνίου, ενώ η εκδίκαση της δικής τους μήνυσης θα γίνει σε μελλοντική ημερομηνία.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο δικηγόρος του Τάσου Μητρόπουλου υποστήριξε στην εφημερίδα Espresso: "τα έξοδα της οικίας στην Εύβοια ήταν αποκλειστικά δική του ευθύνη, και πως υπάρχουν αποδείξεις ως προς τις φορολογικές δηλώσεις του και τα ανύπαρκτα εισοδήματα της Έλενας Ναθαναήλ για τουλάχιστον 15 χρόνια, αλλά και της Ίνκας, η οποία δεν είχε συνεισφέρει το παραμικρό".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ