Tίναξε την μπάνκα της τηλεθέασης στον αέρα η συνέντευξη του Α. Τσίπρα στο Star και τον ''Ενικό''

H  χθεσινοβραδινή συνέντευξη του Πρωθυπουργού στον Νίκο Χατζηνικολάου και "Στον Ενικό", τίναξε την μπάνκα της τηλεθέασης στα ύψη.

Η μεταμεσονύχτια ζώνη του Star βρέθηκε αυτή την Δευτέρα να κυριαρχεί στους πίνακες τηλεθέασης, μιας και όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στη συγκεκριμένη τηλεοπτική κουβέντα, με τον Αλέξη Τσίπρα να παραχωρεί την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Και για του λόγου το αληθές; Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον Νίκο Χατζηνικολάου σημείωσε στο σύνολό της 31,5%, ενώ υπήρξε στιγμή που εκτοξεύθηκε ακόμα και στο 41,5%! 

Στα νεανικά κοινά τώρα, στα κοινά από 15 μέχρι και 44 ετών, η πτήση της εκπομπής κινήθηκε σαφέστατα σε πιο χαμηλά επίπεδα, σημειώνοντας κατά μέσο όρο 23,0%, ενώ στο πικ της άγγιξε ακόμα και το 33,4%.

Ο μοναδικός τηλεοπτικός αντίπαλος που κατάφερε αυτή τη Δευτέρα να σηκώσει κεφάλι στους πίνακες τηλεθέασης ήταν το "Ολα" του Θέμου Αναστασιάδη, με ποσοστό στο σύνολο 22,2%, ενώ η σατιρική εκπομπή του ΑΝΤ1 ήταν αυτή που βγήκε νικήτρια στα νεανικά κοινά με 29,8%. 

Κατά τα άλλα; Ολα τα υπόλοιπα κανάλια εξαφανίστηκαν από τον τηλεοπτικό χάρτη σημειώνοντας... ψυχρές εως πολικές τηλεθεάσης οι οποίες δεν κατάφεραν καν να ξεπεράσουν το... φράγμα της τηλεθέασης του 10,0%, με αποτέλεσμα να κάνουν τηλεοπτικό παιχνίδι με... μονοψήφια!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ