Όλη η ιστορία της Σάρα της "πρώτης" κόρης της Νταιάνα & του Κάρολου - ζει ινκόγκνιτο στην Αμερική

Ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε πριν τον βασιλικό γάμο και όχι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ όπως ξέραμε μέχρι σήμερα φαίνεται να είναι το πρώτο παιδί της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Καρόλου. 

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει το αμερικανικό περιοδικό «Globe» με κάθε επιφύλαξη που παρουσίασε στο εξώφυλλό του την 33χρονη σήμερα Σάρα, η οποία φέρεται να ζει στις ΗΠΑ και η ομοιότητά της με την Νταϊάνα είναι ομολογουμένως εντυπωσιακή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τον Δεκέμβριο του 1980, η 19χρονη τότε Νταϊάνα, υποχρεώθηκε από την βασίλισσα Ελισάβετ να υποβληθεί σε γυναικολογικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ότι ήταν ικανή να φέρει στον κόσμο παιδιά, προτού ανακοινωθεί ο αρραβώνας της με τον Κάρολο. Κατά την διάρκεια των εξετάσεων, τα ωάρια της Νταϊάνα, γονιμοποιήθηκαν επιτυχώς με το σπέρμα του Καρόλου και στην συνέχεια δόθηκε εντολή να καταστραφούν.

Ωστόσο ένας εκ της ομάδας των γιατρών-με πιο χαλαρούς ηθικούς φραγμούς- διατήρησε μυστικά το ένα από τα γονιμοποιημένα ωάρια και το εμφύτευσε στην σύζυγό του, η οποία έγινε η παρένθετη μητέρα του βιολογικού παιδιού του Καρόλου και της Νταϊάνα.

Το μωρό, ένα κοριτσάκι, γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1981, 10 εβδμάδες μετά τον γάμο του ζεύγους και οχτώ μήνες πριν την γέννηση του Ουίλιαμ, τον Ιούνιο του 1982.

Η ιστορία θυμίζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχει και συνέχεια. Οι γονείς της Σάρα σκοτώθηκαν σε τροχαίο όταν εκείνη πλησίαζε τα 30. Μετά το δυστύχημα, η νεαρή γυναίκα, ανακάλυψε ένα ημερολόγιο που αποκάλυπτε ότι η ίδια ήταν καρπός εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Έκτοτε προσπαθούσε να ανακαλύψει την πραγματική της ταυτότητα, αλλά περίπου πριν από δυο χρόνια, βρήκε ένα απειλητικό μήνυμα στον τηλεφωνητή της με το οποίο κάποιος την προειδοποιούσε να σταματήσει τις έρευνες αν αγαπούσε την ζωή της.
Τρομοκρατημένη από την σκέψη ότι μπορεί να απειλούνταν η ζωή της, μετανάστευσε στην Αμερική, όπου και ζει ingognito. Λίγο δύσκολο πάντως να συνεχίσει να κρύβεται, αν αναλογιστεί κανείς ότι το περιοδικό δημοσίευσε την φωτογραφία της. Σύμφωνα μάλιστα με το Globe, η Σάρα συνάντησε την δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλεντον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ κατά την πρόσφατη επίσκεψη του ζεύγους στις ΗΠΑ, ο πραγματικός σκοπός της οποίας, υποτίθεται ότι ήταν η εν λόγω γνωριμία.

Το σενάριο μοιάζει εξωπραγματικό και εφόσον δεν στηρίζεται από κανένα αποδεικτικό στοιχείο, μάλλον αποτελεί άλλη μια από τις ποικίλες θεωρίες συνωμοσίας που περιβάλλουν τους Βρετανούς γαλαζοαίματους,

Όπως γράφει η Daily Mail, η Νταϊάνα είχε πράγματι υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα γονιμότητας, θεωρείται ωστόσο παρατραβηγμένο οι γιατροί να προχώρησαν σε εξωσωματική γονιμοποίηση. Η εφημερίδα συμπληρώνει ωστόσο ότι «κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει με βεβαιότητα την περίπτωση να πραγματοποιήθηκε όντως τέτοια διαδικασία».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ