Fast & Furious 7: Η σκηνή που έκανε και τους πιο σκληρούς να δακρύσουν με το ''see you'' του Βιν Ντίζελ! [video]

"See you Again" αφιερώνει ο γνωστός ηθοποιός Vin Diesel της σειράς... αμερικανικών ταινιών Fast & the Furious στον καλό φίλο και συνεργάτη του στις "ληστείες", Paul Walker ο οποίος απεβίωσε το Νοέμβριο του 2013.

Η νέα ταινία Furious 7, που προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους ήδη από τις 2 Απριλίου, αποτέλεσε αφορμή ώστε την Κυριακή το βράδυ ο Vin Diesel δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Facebook ένα από τα soundtracks που ακούγονται στην τελευταία σκηνή της με τίτλο "See you Again" από τον Wiz Khalifa.

Στην τελευταία σκηνή παρουσιάζεται ο Walker και ο Diesel να οδηγούν παράλληλα προς το τέλος του δρόμου. Τότε, το "See you Again" ακούγεται, καθώς οι δρόμοι τους χωρίζουν. Η σκηνή αυτή έκανε και τους πιο σκληρούς να δακρύσουν, αφού πρόκειται για έναν φόρο τιμής στον Paul Walker.

O Vin Diesel σε σχόλιο του είχε αναφέρει πως «ήταν με κάθε τρόπο η πιο δύσκολη ταινία που είχα κάνει ποτέ. Οι σχέσεις που αναπτύσσονται στα γυρίσματα τέτοιων ταινιών είναι πραγματικές. Όταν συνέβη η τραγωδία, έχασα τον καλύτερο φίλο μου. Έχασα τον αδερφό μου». Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ο θάνατός συνέπεσε με τα γυρίσματα της ταινίας. Το τέλος είχε σχεδιαστεί να σχετίζεται με τη συνέχεια της ιστορίας των ταινιών, έπειτα από αυτό το συμβάν, όμως, όλοι δέχθηκαν να αλλάξει και γι αυτό στο τέλος βλέπουμε σκηνές με τον P.Walker.

Το Furious 7 που ήδη παίζεται στο σινεμά, στην Αμερική μέσα σε ένα σαββατοκύριακο έκανε περισσότερα από 384εκ.£ εισπράξεις, 50% παραπάνω, συγκριτικά με την προηγούμενη και 6η κατά σειρά ταινία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ