Νύχτα στην Πανεπιστημίου: Όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αλκίνοου Μπουνιά!

«Νύχτα στην Πανεπιστημίου κι ένα ταξί δεν βλέπω ,απόψε εαυτέ μου όλα στα επιτρέπω, σηκώνω χέρι, κλείνω σιγά την πόρτα, θαμπώσανε τα τζάμια από τα χνώτα...». Τον τίτλο του  γνωστού τραγουδιού του «Νύχτα στην Πανεπιστημίου ( σε μουσική Λάκη Παπαδόπουλου και ερμηνεία της Ελένης Δήμου) έδωσε ο δημοσιογράφος- συγγραφέας Αλκίνοος Μπουνιάς και στην πρώτη ποιητική συλλογή  του, η οποία μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Αστάρτη».

Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε πριν από λίγες μέρες στο «Polis Art Cafe» με την παρουσία πολλών γνωστών ονομάτων από την εγχώρια σόουμπιζ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση του δημιουργού και του συγγραφικού έργου του από τον διευθυντή του εκδοτικού οίκου Γιώργο Βουδικλάρη και τον γνωστό λογοτέχνη- εικαστικό Κώστα Ευαγγελάτο.

Στη συνέχεια πήραν το λόγο  τρεις κυρίες- η Ελισσάβετ Κυρίτση, η Χριστίνα Μπαλτζή και η  Ματούλα- οι οποίος απήγγειλαν ποιήματα- η κάθε μία με το δικό της ύφος και  όλες μαζί στο ανατρεπτικό και καυστικό  πνεύμα της ποιητικής συλλογής.

Το κλου της βραδιάς ήταν η Τιτίκα Σαριγκούλη, (η αγαπημένη   αθυρόστομη γιαγιά από τη σειρά «Μπαμπά μην τρέχεις») η οποία μαζί με τα μέλη της θεατρικής ομάδας «Υιόβακχος» ερμήνευσαν- σε σκηνοθεσία της ταλαντούχας ηθοποιού-  αποσπάσματα από την ποιητική συλλογή του «δικού μας » Αλκίνοου και χειροκροτήθηκαν θερμά. Να πούμε ότι λίγο πριν το τέλος  της παρουσίασης ο υπεύθυνος του χώρου Βασίλης Χατζηϊκώβου πήρε το μικρόφωνο και διάβασε την συγκινητική επιστολή που είχε στείλει ( μαζί με μια γλάστρα με πανέμορφα λίλιουμ) η μεγάλης μας πρωταγωνίστρια Μαίρη Χρονοπούλου προς τον Αλκίνοο Μπουνιά για να του ευχηθεί καλή επιτυχία για το βιβλίο του.

Ανάμεσα σε εκείνους  που έδωσαν το «παρών» ήταν οι δημοφιλείς τραγουδιστές Μανόλης Μητσιας, Φίλιππος Νικολάου, Κωνσταντίνα, Βαγγέλης Κονιτόπουλος, Θανάσης Κομνηνός, οι ηθοποιοί Αννα Φόνσου, Γιώργος Μεσσάλας, Μαίρη Βιδάλη, Ελένη Φιλίνη, Χριστίνα Παππά, Γιουλη Ζήκου, Νίκος Σταγόπουλος, Γιάννης Τζουανόπουλος,  Πωλίνα Γκιωνάκη, Μαρία Σόκαλη, Πέτρος Πέτρου, Θωμάς Χούντας, οι χορευτές κιαι χορογράφοι Τάκης Σαγιώρ, Μαρία Ιωαννίδου, Δημήτρης Παπάζογλου, Τάκης Λουκάτος, οι σκηνοθέτες Δημήτρης Κολλάτος, Ομηρος Ευστρατιάδης, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Star Λόλα Νταϊφά, ο Γεώργιος Παπανδρέου, η Σάσα Σταμάτη, η τηλεοπτική παραγωγός Ανθή Τούμπη, οι επιχειρηματίες Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, Δάκης Νικολόπουλος, Δημήτρης Καμπανάρος,  ο μετρ της κομμωτικής Ηλίας Ζάρμπαλης , ο Bar- Bar κ.α.   

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ