Κολοκυθάκια στιφάδο με κανέλα και δενδρολίβανο - πρωτότυπο και σαρακοστιανό

Μια εύκολη, πρωτότυπη και πάνω απ'όλα, σαρακοστιανή συνταγή από το greekcook.gr, για κολοκυθάκια στιφάδο με κανέλα και δενδρολίβανο

Μια εύκολη, πρωτότυπη και πάνω απ'όλα, σαρακοστιανή συνταγή από το greekcook.gr, για κολοκυθάκια στιφάδο με κανέλα και δενδρολίβανο



Υλικά:

1 ½ κιλό κολοκυθάκια καθαρισμένα, σε κομματάκια
3 φύλλα δάφνης
6 σκελίδες σκόρδο
1 κλαδάκι δενδρολίβανο
1 φλυτζανάκι καφέ ξίδι
½ κιλό ντομάτες ψιλ/νες
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
1 ξύλο κανέλας
1 φλυτζ. ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε όλα τα υλικά μαζί. Συμπληρώνουμε με νερό μέχρι να σκεπαστεί το φαγητό και μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε την φωτιά, σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να μείνει μόνο με το λάδι του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ