Απίστευτο story: 10χρονο κοριτσάκι ''φιλοξενούσε'' μέσα στα ούλα της όχι 1, όχι 2 αλλά... 15 σκουλήκια! (Φωτό - βίντεο)

Η 9χρονη Άννα Καρντόσο πήγε στον οδοντίατρο επειδή ένιωθε μία ενόχληση στα δόντια της και ένιωθε πως κάτι κινείται μέσα στα ούλα της. 

Δεν μπορούσε όμως να φανταστεί τι θα συνέβαινε μετά...

Ο οδοντίατρος από την Μπραζίλια που εξέτασε την μικρή έμεινε με το στόμα ανοιχτό καθώς διαπίστωσε πως μέσα στα ούλα της 9χρονης βρίσκονταν σκουλήκια! Ο γιατρός αφαίρεσε ένα-ένα και με πολύ προσοχή τα σκουλήκια από τα ούλα της μικρής.

Η 9χρονη διαγνώστηκε με μία σπάνια πάθηση, όπου προσβάλει ανθρώπους και ζώα και δημιουργεί σκουλήκια μέσα στο σώμα. Η μητέρα της, Αντριάνα, δήλωσε: «Για μερικές μέρες μου έλεγε πως νιώθει ότι κάτι κινείται στο στόμα της και στην αρχή νόμιζα πως μου κάνει πλάκα. Δεν έβλεπα τίποτα και εκείνη δεν πονούσε», είπε και συνέχισε:

«Όσο περνούσαν οι μέρες χειροτέρευε και όσο και να βούρτσιζε τα δόντια της, ένιωθε πάλι κάτι μέσα στο στόμα της. Έτσι αποφάσισα να την πάω στον οδοντίατρο. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι έχει αυτή την πάθηση και ξαφνικά αντίκρισα τον γιατρό να βγάζει από τα ούλα της ένα-ένα τα σκουλήκια. Ήταν αηδιαστικό». Η 9χρονη Άννα είναι καλά στην υγεία της αλλά οι γιατροί δεν μπορούν να πουν με σιγουριά πως δεν θα ξαναδημιουργηθούν σκουλήκια στα ούλα της ή σε κάποιο άλλο μέρος του σώματος της.

Πηγή: Dailymail.co.uk

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ