Made in Greece o Δημήτρης Ποταμιάνος κομμωτής στο επάγγελμα: Από την καρέκλα του έχουν περάσει Τ. Ρόμπερτς, Τ. Μπάτλερ, Μ. Ναβρατίλοβα, Α. Γουίντορ & Τ. Μπους!

O 42χρονος Δημήτρης Ποταμιανός, είναι ένας ακόμη Ελληνας που διαπρέπει στο εξωτερικό. Στα χέρια του εμπιστεύονται τα μαλλιά τους μεγάλοι σταρ, ισχυρά ονόματα της μόδας αλλά και πολιτικοί...

Γερμανία, Αίγινα, Κρήτη, Νέα Υόρκη... Λευκός Οίκος

Κοσμοπολίτης από γεννησιμιού του, ο Δημήτρης Ποταμιανός, γεννήθηκε πριν 42 χρόνια στη Γερμανία από Ελληνες γονείς, μεγάλωσε στην Αίγινα, την οποία αγαπά και στην οποία επιστρέφει στις γιορτές και τα καλοκαίρια, δοκίμασε την τύχη του επαγγελματικά στην Κρήτη και στη συνέχεια άνοιξε φτερά για Αμερική, για να κατακτήσει το όνειρό του.

Το σόου του Αρμάνι που του άνοιξε πόρτες

Το μεγάλο ταξίδι προς την επιτυχία και την επαγγελματική καταξίωση ξεκίνησε μέσω ενός συγκατοίκου του στη Νέα Υόρκη, στιλίστα στο επάγγελμα, ο οποίος τον σύστησε στους υπευθύνους που θα έστηναν το σόου του Αρμάνι στη Νέα Υόρκη. Και κάπως έτσι ο Δημήτρης Ποταμιανός συνεργάζεται επί 10 ημέρες με τον μεγάλο μόδιστρο και γνωρίζει από κοντά μεγάλα ονόματα από το χώρο της μόδας. Ακολουθεί συνεργασία με το κομμωτήριο Coppola Salon, αγαπημένο μεγάλων σταρ και άλλων διασημοτήτων, όπου κάνει τις πρώτες μεγάλες γνωριμίες και αποκτά τους πρώτους φανς του.

Ανάμεσα σε αυτούς η Σάρα Τζέσικα Πάρκετ, η Τζούλια Ρόμπερτς, ο Τζέραρντ Μπάτλερ, η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, αλλά και η ισχυρή κυρία της Vogue Αννα Γουίντορ. Πέραν αυτών, όμως ο νεαρός Αιγινήτης αποκτά και έναν φαν από το χώρο της πολιτικής: Τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους τον νεότερο.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες φορές που το προεδρικό τζετ τον παρέλαβε από την Νέα Υόρκη για να τον οδηγήσει στην Ουάσινγκτον. Μόλις η σιδερένια πόρτα του Λευκού Οίκου άνοιγε ακουγόταν ο Τζορτζ Μπους να λέει: «Καλώς τον Ελληνα».

Από την άλλη πλευρά, όταν ο τότε Αμερικανός πρόεδρος επισκεπτόταν το Μεγάλο Μήλο, ο Δημήτρης Ποταμιανός τον περιποιόταν, τόσο τον ίδιο όσο και την σύζυγό του Τζένα, πάντα στη σουίτα τους, για λόγους ασφαλείας.

Ενώ, δεν ήταν λίγες οι φορές που τους είχε συνοδεύει σε ταξίδια. Οι δυο κόρες του πρώην προεδρικού ζεύγους παραμένουν και σήμερα από τις πιο... πιστές πελάτισσές του, στο δικό του πλέον κομμωτήριο, το DS Salon στην Madison Avenue.

Πηγή: travelstyle.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ