Story: Η κατάλευκη, νεογέννητη, ξανθιά κορούλα δύο μαύρων γονιών! Αποκλείσθηκε ο λευκός μπαμπάς; (φωτό)

Όταν η Angela Ihegboro είδε για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη της, έμεινε «άφωνη». «Είναι ένα μωρό θαύμα», είπε η 35χρονη μητέρα . «Αλλά και πάλι, τι στην ευχή συνέβη εδώ;».

Αυτό που συνέβη είναι ότι η Nmachi, είναι ένα κατάξανθο, γαλανομάτικο, λευκό μωρό που γεννήθηκε από δύο μετανάστες γονείς από τη Νιγηρία, σε νοσοκομείο του Λονδίνου. «Το πρώτο πράγμα που είπα ήταν, ‘τι στο καλό;’», είπε ο πατέρας, Ben Ihegboro. «Και οι δύο καθίσαμε μετά τη γέννησή της κοιτάζοντας την», συμπλήρωσε.

«Φυσικά και είναι δική μου. Η γυναίκα μου είναι ειλικρινής μαζί μου ", είπε ο 44χρονος. Οι ειδικοί στη γενετική, δεν πιστεύουν στα θαύματα, αλλά δεν έχουν και απλές απαντήσεις για το μυστήριο της Nmachi. Να οι δικές τους εκδοχές:

* Είναι αποτέλεσμα μετάλλαξης του γονιδίου. Η  Nmachi θα περάσει το γονίδιο στα παιδιά της - που, επίσης, πολύ πιθανό, να είναι λευκό.

*Αν και οι γιατροί είπαν ότι η Nmachi δεν είναι αλμπίνο, ή ότι έχει έλλειψη χρωστικής ουσίας, πρόσθεσαν ότι το δέρμα της θα μπορούσε να σκουραίνει με την πάροδο του χρόνου.

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ