Ελεάνα Φραγκέδη: ''Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα''!

Χαμογελαστή και αποπνέοντας ζεστασιά, η Ελεάνα Φρανγκέδη, η Miss Teen America, μίλησε με την Τατιάνα Στεφανίδου και της αποκάλυψε τα όνειρά της για το μέλλον.


Χαμογελαστή και αποπνέοντας ζεστασιά, η Ελεάνα Φρανγκέδη, η Miss Teen America, μίλησε με την Τατιάνα Στεφανίδου και της αποκάλυψε τα όνειρά της για το μέλλον.

Η Ελεάνα ήρθε στην Ελλάδα πριν από λίγες μέρες με τη μητέρα της και τη γιαγιά της και όλες μαζί, τρεις γενιές Ελλήνων μεταναστών, εμφανίστηκαν στην εκπομπή «Μίλα».

Στην Αμερική πήγε πρώτη η γιαγιά Πηνελόπη που έφτασε στη Νέα Υόρκη για να σπουδάσει και τελικά έμεινε εκεί.
Η μητέρα της Ελεάνας είναι μηχανολόγος και ο πατέρας της νευροχειρουργός και είναι οι δύο άνθρωποι που την εμπνέουν στη ζωή της.

«Τελειώνω τώρα το Λύκειο και θέλω να σπουδάσω βιοτεχνική ιατρική. Θέλω να συνδυάσω το μόντελινγκ με τις σπουδές μου. Ως Miss Teen America θέλω να βγάλω προς τα έξω την εικόνα ενός αφοσιωμένου ανθρώπου. Θέλω να περάσω το μήνυμα ότι όλα είναι δυνατά παρά τις δυσκολίες», είπε η Ελεάνα, θέλοντας έτσι να δώσει ένα μήνυμα και στους Έλληνες που περνάνε δύσκολα.

Μάλιστα, η γιαγιά της που γεννήθηκε στην Ελλάδα και, όπως είπε, πονάει πολύ την πατρίδα της έστειλε το δικό της μήνυμα σε όλους τους Έλληνες:
«Τα πράγματα είναι αλήθεια ότι είναι δύσκολα. Πιστεύω όμως ότι η Ελλάδα είναι αρκετά δυνατή, έχει ζήσει πολέμους, φτώχεια και νομίζω ότι όλοι μαζί οι Έλληνες θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την κρίση».

Πηγή: www.star.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ