Κορινθία: Το φαινόμενο του Εσταυρωμένου που «δακρύζει»... μετά τις εκλογές! (φωτό & βίντεο)

Πλήθος πιστών καταφθάνουν τα τελευταία 24ωρα στον ναό του Αγίου Νικολάου στο χωριό Ασπρόκαμπος, για να δουν την εικόνα...
 

Τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο μήνα στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο χωριό Ασπρόκαμπος της Ορεινής Κορινθίας, κάνουν πολλούς πιστούς να μιλούν για θαύμα και άλλους πιο επιφυλακτικούς να ζητούν τη βοήθεια ειδικών που θα δουν την εικόνα σε μια προσπάθεια να απαντήσουν στο ερώτημα, «γιατί δακρύζει ο Εσταυρωμένος».
 

Σύμφωνα με μαρτυρίες τα «δάκρυα» πρωτοεμφανίστηκαν την ημέρα των βουλευτικών εκλογών, στις 25 Ιανουαρίου. Ο μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος, τονίζει πως από τότε ένα ελαιώδες και κολλώδες άοσμο υγρό εκχέεται από τον Εσταυρωμένο, ένα έργο των αρχών του περασμένου αιώνα.

Ο μητροπολίτης Κορίνθου προσέθεσε πως θα ενημερώσει την Ιερά Σύνοδο, ενώ προτίθεται να καλέσει επιστήμονες προκειμένου να εξετάσουν το φαινόμενο, καθώς οι κάτοικοι του χωριού περιφρουρούν το ιερό της εκκλησίας, αρνούμενοι να μετακινηθεί ο Εσταυρωμένος ή να πάρει κάποιος υγρό ώστε να σταλεί για ανάλυση στο Χημείο.

Επιπλέον, ο μητροπολίτης Διονύσιος δήλωσε πως δεν επιθυμεί να διαφημίζεται το γεγονός αν πρώτα δεν ερευνηθεί από ειδικούς, επισημαίνοντας ότι σε θέματα πίστεως πρέπει να είμαστε όλοι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Πηγή: korinthostv.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ