Ποιοι απειλούν τη Βάνα Μπάρμπα & της έκλεψαν το αυτοκίνητο αφού λήστεψαν και το σπίτι της;

Κλοπή-μυστήριο με θύμα τη Βάνα Μπάρμπα για δεύτερη φορά! Οκτώ μήνες μετά την παραβίαση του σπιτιού της στη Γλυφάδα άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητό της που ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία της.

Ένα Peugeot 206, σαν κι αυτό που της έκλεψανΤο αμάξι της ηθοποιού, μάρκας Peugeot 206, ασημί, με αριθμό κυκλοφορίας ΖΗΑ 3786, έκανε φτερά το βράδυ της Παρασκευής και η ίδια κατήγγειλε την κλοπή στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας το πρωί του Σαββάτου. Μιλώντας στην «Espresso» έκανε λόγο για άγνωστο άτομο ή άτομα που την έχουν βάλει στο μάτι.

Της Δήμητρας Δάρδα - Espressonews.gr

«Νομίζω ότι η διάρρηξη στο σπίτι και η κλοπή του αυτοκινήτου μου είναι δύο γεγονότα συνδεδεμένα. Μου το είπαν και οι αστυνομικοί πως κάτι περίεργο συμβαίνει και με συμβούλεψαν καταρχήν να περιμένω πέντε ημέρες, μήπως και το εντοπίσουν. Είμαι σίγουρη πως κάποιος έχει εμπάθεια μαζί μου» αποκάλυψε.

Και βέβαια δεν κρύβει τους φόβους της: «Εχω κάνει το σπίτι μου φρούριο μετά την εισβολή αγνώστων τον περασμένο Μάιο. Μπήκαν σπάζοντας τα πάντα, χωρίς όμως να μου πάρουν κάτι. Αφησαν τα κοσμήματα και τα χρήματα -επιδεικτικά- πάνω στο κρεβάτι. Ηταν ένα μήνυμα εκφοβισμού προς εμένα. Εβαλα συναγερμό και πόρτες ασφαλείας. Ωστόσο είμαι έτοιμη να αλλάξω σπίτι. Φοβάμαι για εμένα και κυρίως για την κόρη μου Φαίδρα. Το παιδί μου έχει τρομάξει πάρα πολύ. Είμαστε φοβερά αναστατωμένες» τόνισε η ηθοποιός.

Η Βάνα Μπάρμπα στην παράσταση «Σινιόρα Μαλένα»Η θεατρική «Σινιόρα Μαλένα» το βράδυ της Παρασκευής, όπως αφηγείται στην «Εspresso», είχε κανονίσει διασκέδαση με την παρέα της αμέσως μετά το τέλος της παράστασης. Και επειδή θα ξενυχτούσε, έδωσε τα κλειδιά στη βοηθό της Αρτεμη για να μεταφέρει το αυτοκίνητο από το θέατρο Χατζηχρήστου στη Γλυφάδα.

Την επομένη το πρωί (Σάββατο) μάταια έψαχνε να το εντοπίσει, με τον χρόνο να την πιέζει, αφού ως δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Γλυφάδας έπρεπε να δώσει το παρών σε μια σπουδαία πολιτιστική εκδήλωση. «Ταραγμένη, πήγα στην Αστυνομία και κατήγγειλα το γεγονός. Μη φανταστείτε πως είχα κάποιο υπερπολυτελές αυτοκίνητο. Ενα Peugeot 206 ήταν, μια "μπακατελίτσα". Και με βάζει σε υποψίες. Γιατί το δικό μου και όχι κάποιο από τα ακριβά αμάξια που ήταν παρκαρισμένα στη σειρά;» αναρωτιέται η ηθοποιός, που αυτό το διάστημα ετοιμάζει βαλίτσες για τη μεγάλη θεατρική περιοδεία της στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Στην ερώτηση αν υπάρχει κάποιο άτομο από τον περίγυρό της που ίσως κρύβεται πίσω από τη μυστηριώδη αυτή υπόθεση, η ηθοποιός απάντησε θετικά: «Ναι, το μυαλό μου πάει κάπου, αλλά αυτό θα το αποκαλύψω μόνο στην Αστυνομία και σύντομα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ