Λαχταριστό ribeye με πατάτα τριφτή και σάλτσα μπεαρνέζ από τα χεράκια του Γιάννη Λουκάκου!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το ribeye
Αλατίζουμε τα rib-eye και από τις 2 πλευρές. 

Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα rib-eye  μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.

Γυρίζουμε πλευρά και σοτάρουμε και από την άλλη πλευρά.

Προσθέτουμε το σκόρδο, το δενδρολίβανο και το βούτυρο και αφού λιώσει, μ' ένα κουτάλι βρέχουμε τα rib-eye για λίγα λεπτά.

Μαγειρεύουμε στον βαθμό της αρεσκείας μας.

Για το σερβίρισμα
Σερβίρουμε το ribeye με τριφτή πατάτα και σάλτσα μπεαρνέζ. 

ΥΛΙΚΑ

Για το ribeye
2 μπριζόλες (ribeye, 300 γρ. κάθε μία)
30 γρ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
δεντρολίβανο
20 γρ. βούτυρο
Για το σερβίρισμα
ribeye, μαγειρεμένο
πατάτα τριφτή
σάλτσα μπεαρνέζ

Πηγή: yiannislucacos.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ