Ραλλία Χρηστίδου: ''Είσαι γκέι/λεσβία"; Να ο πιο έξυπνος τρόπος για να (μην) απαντήσεις στην ερώτηση‏!

"Είναι gay η Ραλλία Χρηστίδου; - τι απαντά η ίδια;" λεγόταν ένα κουτσομπολίστικο άρθρο που διάβασα στο TvNea και αναφερόταν σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ.   

Είναι αλήθεια πως η ορατότητα και η αποδοχή των γκέι αυξάνεται με κάθε δημόσια παραδοχή της ταυτότητάς μας, αλλά η τραγουδίστρια Ραλλία δεν θέλησε να πει ούτε ναι ούτε όχι, πράγμα που δεν μπορούμε παρά να σεβαστούμε.   Η διαφορά της με άλλες τραγουδίστριες που ένιωθαν την ανάγκη να βγάλουν και λίγη self-hating ομοφοβία σε τέτοιες ερωτήσεις είναι ότι τουλάχιστον έδω δόθηκε μια ωραία, εδώ που τα λέμε, απάντηση.    

Η Ραλλία Χρηστίδου έχει καταφέρει να κρατά τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από την προσωπική της ζωή, την ώρα που επιλέγει να τα στρέφει επάνω της μόνο σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά της βήματα.  

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η καλλίφωνη τραγουδίστρια απάντησε στο εάν είναι ή όχι ομοφυλόφιλη, ερώτηση που προκύπτει εφόσον στο Google, εάν πληκτρολογήσει κανείς το όνομά της, εμφανίζεται δίπλα η λέξη "gay".   "Δε με ενδιαφέρει από τη στιγμή που έχω δηλώσει ευθαρσώς ότι δεν αποτελεί είδηση η σεξουαλική ταυτότητα κανενός ανθρώπου. Πιστεύω στα ανθρώπινα δικαιώματα." δηλώνει χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΕΓΩ και προσθέτει: "Οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα με τους ετεροφυλόφιλους, τόσο στο γάμο όσο και στην υιοθεσία παιδιών. Εγώ πιστεύω στην αγάπη, αυτή είναι το μέγιστο. Αγάπα και κάνε ό,τι θέλεις. Είμαι δίπλα σε όλους όσοι χρειάζονται κάτι από μένα. Πέρυσι τον Ιούνιο δέχθηκα με πολλή χαρά να συμμετάσχω στο Gay Pride. Όσον αφορά τον εαυτό μου, δε μου άρεσε ποτέ να μιλάω για το τι κάνω, για ένα και μόνο λόγο: δε θέλω να χρησιμοποιώ με κανένα τρόπο την προσωπική μου ζωή για δουλειά!". 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ