Ελευθερία Ρήγου: ''Οκ, θα αδυνατίσω, γιατί να είμαστε όλες ένα «καλούπι»; Ψηλές, αδύνατες, με τρέσες & botox! Έχω & hashimoto''!

Αυτά τα τρία χρόνια αποχής ήταν το διάστημα κατά το οποίο άλλαξε η εικόνα της Ελευθερίας Ρήγου και πήρε κάποια επιπλέον κιλά.

«Τότε ήμουν αδύνατη, γύρω στα 60 κιλά. Τα τελευταία δυο χρόνια πήρα 20 κιλά. Το θέμα με το βάρος μου είναι η ιστορία της ζωής μου. Κάνω δίαιτα από 11 χρόνων! Οικογενειακώς, έχουμε μια τάση στο πάχος. Όταν έφτασα στα πολύ αδύνατα μου, 48-50 κιλά, ήμουν τρισευτυχισμένη, αλλά δεν έτρωγα τίποτα. Είχα πάει στο άλλο άκρο. Ημουν ωραία, αδύνατη, με γωνίες και είχα δουλειά. Οταν άρχισα να παίρνω κιλά, βγήκε το πάθος μου για το φαγητό» τόνισε στο ΕΓΩ.


-Πότε συνειδητοποιήσατε ότι η εικόνα σας αρχίζει να αλλάζει;
«Όταν έμεινα έγκυος, είχα φτάσει 100 κιλά. Στη συνέχεια όμως, όταν γέννησα, έχασα τα 50. Σήμερα, είμαι 80 κιλά. Υπήρχαν άνθρωποι του χώρου που δεν σαν πήραν σε δουλειά επειδή είχατε αυτά τα επιπλέον κιλά; Μου έτυχε και αυτό. Έχουν πει «γιατί να προτείνουμε την Ελευθερία για δουλειά έτσι όπως έχει γίνει;»
 

- Ποιος το είπε αυτό;
« Κάποιος συνάδελφος. Το έμαθα από τρίτους, οι οποίοι μάλιστα με συμβούλευσαν «κάνε κάτι για το βάρος σου, γιατί ακούσαμε αυτό». Νευρίασα πάρα πολύ, εξοργίστηκα. Εντάξει, έχω πάρει κάποια κιλά, δεν είμαι όπως ήμουν. Ξέρω ότι πρέπει να αδυνατίσω, αλλά δεν μπορεί να είμαστε όλες ένα «καλούπι». Ψηλές, αδύνατες, με τρέσες και botox. Όλες ίδιες είναι πια.»
 

- Κάνατε άσχημες σκέψεις την τριετία που ήσασταν χωρίς δουλειά;
«Βέβαια. Είχα χάσει την πίστη στον εαυτό μου, αμφισβητούσα ακόμα και τις υποκριτικές μου ικανότητες. Πήγαινα σε θεατρικές παραστάσεις και σκεφτόμουν «δεν θα μπορέσω ποτέ να παίξω όπως έπαιζα». Κι αυτό λόγω της αδράνειας.»
 

- Από πού προήλθε αυτή η αδράνεια;
«Από την κατάθλιψη που πέρασα, αλλά και από το χρόνιο υποθυρεοειδισμό από τον οποίο πάσχω. Έχω μια ασθένεια που ονομάζεται Hashimoto. Πρόκειται για μια αυτοάνοση πάθηση που εκμηδενίζει το θυρεοειδή και προκαλεί τάση προς κατάθλιψη.»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ