Ποια είναι η ξανθιά Jenna Marbles με τα 1 δισεκατομμύρια κλικς στα βιντεο της καθε εβδομάδα? Την έκαναν θέμα και οι New Υork Times (φωτό - βίντεο)

Μια γυναίκα, εμφανώς μεθυσμένη, προσπαθεί να βαφτεί σε ένα σκοτεινό μπάνιο. Το βίντεο έχει τίτλο «εγχειρίδιο μακιγιάζ για μεθυσμένους» και κάποιοι το βρίσκουν καταπληκτικό, σε άλλους προκαλεί σύγχυση – κυρίως όμως, είναι ένα ακόμη κλασικό δείγμα της Jenna Marbles, μια ακόμη δόση της βασίλισσας του YouTube. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει παιχτεί 14.6 εκατομμύρια φορές. Μια γυναίκα, εμφανώς μεθυσμένη, προσπαθεί να βαφτεί σε ένα σκοτεινό μπάνιο. Το βίντεο έχει τίτλο «εγχειρίδιο μακιγιάζ για μεθυσμένους» και κάποιοι το βρίσκουν καταπληκτικό, σε άλλους προκαλεί σύγχυση – κυρίως όμως, είναι ένα ακόμη κλασικό δείγμα της Jenna Marbles, μια ακόμη δόση της βασίλισσας του YouTube. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει παιχτεί 14.6 εκατομμύρια φορές. Πηγή: www.lifo.gr

Μια γυναίκα, εμφανώς μεθυσμένη, προσπαθεί να βαφτεί σε ένα σκοτεινό μπάνιο. Το βίντεο έχει τίτλο «εγχειρίδιο μακιγιάζ για μεθυσμένους» και κάποιοι το βρίσκουν καταπληκτικό, σε άλλους προκαλεί σύγχυση – κυρίως όμως, είναι ένα ακόμη κλασικό δείγμα της Jenna Marbles, μια ακόμη δόση της βασίλισσας του YouTube. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει παιχτεί 14.6 εκατομμύρια φορές.



Μπορεί λίγοι άνω των 30 να ξέρουν ποιά είναι η Jenna Marbles αλλά η δημοτικότητά της είναι αδιαμφισβήτητη μεταξύ των έφηβων κοριτσιών που συχνάζουν στο διαδίκτυο. Έχει περισσότερους οπαδούς στο Facebook από την Jennifer Lawrence, περισσότερους followers στο Twitter από το Fox News και περισσότερους φίλους στο Instagram από την Οprah. Τα εβδομαδιαία της βίντεο σε θέματα όπως «τι κάνουν τα κορίτσια το πρωί στο μπάνιο», «οι αγαπημένες μου χορευτικές φιγούρες» και «μισώ το να είμαι ενήλικας» την έχουν κάνει μέλος ενός ελίτ κλαμπ του 1δις views, με περισσότερους από οχτώ εκατομμύρια συνδρομητές, οι οποίοι αυξάνονται. «Ο τρόπος με το οποίο το βλέπω, είναι ότι απλώς έχω πολλούς φίλους στο ίντερνετ», είπε η 26χρονη Jenna Marbles στους New York Times.



Αναγνωρίζει ότι είναι ένα περίεργο είδος διασημότητας. Είναι δημιουργός μιας αυτοσχέδιας ψηφιακής ψυχαγωγίας, στην οποία πρωταγωνιστεί, σκηνοθετεί, μοντάρει και ανεβάζει στο YouTube, συχνά πολλές φορές μέσα στη μέρα. Τα βίντεό της είναι ένα μίγμα κωμωδίας, σεξ απίλ, κουταβιών και κοινωνικού σχολιασμού, δεμένα με ασεβή γλώσσα, κάτι που τα κάνει πολύ ελκυστικά για sharing. To αποτέλεσμα είναι πάνω από 1 εκατομμύρια views καθημερινά και περισσότερα λεφτά από όσα έχει δει ποτέ στη ζωή της. Μπορεί να είναι μοναδική, αλλά δεν είναι ένα μεμονωμένο viral περιστατικό. Για την νεότερη γενιά που περνάει περισσότερο χρόνο στο YouTube απ' ό,τι στην τηλεόραση, η Jenna Marbles ήδη ενσωματώνει το μέλλον της έννοιας «διασημότητα».

Μπορεί λίγοι άνω των 30 να ξέρουν ποιά είναι η Jenna Marbles αλλά η δημοτικότητά της είναι αδιαμφισβήτητη μεταξύ των έφηβων κοριτσιών που συχνάζουν στο διαδίκτυο. Έχει περισσότερους οπαδούς στο Facebook από την Jennifer Lawrence, περισσότερους followers στο Twitter από το Fox News και περισσότερους φίλους στο Instagram από την Οprah. Τα εβδομαδιαία της βίντεο σε θέματα όπως «τι κάνουν τα κορίτσια το πρωί στο μπάνιο», «οι αγαπημένες μου χορευτικές φιγούρες» και «μισώ το να είμαι ενήλικας» την έχουν κάνει μέλος ενός ελίτ κλαμπ του 1δις views, με περισσότερους από οχτώ εκατομμύρια συνδρομητές, οι οποίοι αυξάνονται. «Ο τρόπος με το οποίο το βλέπω, είναι ότι απλώς έχω πολλούς φίλους στο ίντερνετ», είπε η 26χρονη Jenna Marbles στους New York Times. Πηγή: www.lifo.gr



Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ