Θαυμάστε αυτή τη χήρα που στα 86 της κάνει το γύρο του κόσμου πάνω σε ένα κρουαζιερόπλοιο επί 7 χρόνια! (βίντεο-φωτό)

Μετά το θάνατο του συζύγου της  από καρκίνο το 1997, μια γυναίκα στη Φλόριντα αποφάσισε να τιμήσει τις επιθυμίες του και να ζήσει στη θάλασσα ... μόνιμα!

Η Lee Wachtstetter, 86, πούλησε το πέντε υπνοδωματίων σπίτι της στο Fort Lauderdale και μετακόμισε στην καμπίνα  κρουαζιερόπλοιων πολυτελείας. 

Η χήρα, που συχνά ταξίδευε με τον σύζυγό της κατά τη διάρκεια του 50ετή γάμου τους, έμεινε στο πλοίο που έκανε τη γραμμή Ολλανδία- Αμερική  μέχρι να διακοπεί  εντελώς το πρόγραμμα του.

 Στη συνέχεια προχώρησε στο Crystal Serenity και μένει  στο πλοίο που φιλοξενούσε 1.070 επιβάτες για σχεδόν επτά χρόνια.


Από την εγκατάστασή της στα πλοία, η κ Wachtstetter έχει κάνει περισσότερες από 200 κρουαζιέρες - από τις οποίες οι 15 έκαναν το γύρο του κόσμου -  σε περισσότερες από 100 χώρες.

 
Μερικά από τα 655 μέλη του πληρώματος του πλοίου άρχισαν να την αποκαλούν Mama Lee  και το παρατσούκλι της κόλλησε.

«Κανείς δεν μπορεί να προφέρει το επώνυμό μου έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν έχω πρόβλημα».

  
Η κ Wachtstetter σπάνια πάει από τότε στην ξηρά, αλλά έρχεται σε επαφή με την οικογένειά της μέσω υπολογιστή, που την επισκέπτεται όταν το πλοίο φτάνει  στο Μαϊάμι.

 

Της λείπουν βέβαια οι τρεις της γιοι και τα επτά της εγγόνια, αλλά λέει ότι "έχουν τις δικές τους οικογένειες και κάνουν ό,τι είναι σωστό γι'αυτούς."

"Την ημέρα πριν πεθάνει ο σύζυγός μου, το 1997, μου είπε, μην σταματάς να ταξιδεύεις. Έτσι, εδώ είμαι σήμερα ζώντας μια ζωή χωρίς άγχος, σαν παραμύθι! Χορεύω κάθε βράδυ για μια-δυο ώρες μετά το δείπνο."


Ο σύζυγός της, Γκάι Mason Wachtstetter, δεν ήταν χορευτής,  ήταν  όμως μαχητής.

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ