Story of the day: 17χρονος υποδυόταν για έναν μήνα τον γιατρό - Περιφερόταν με στηθοσκόπιο στο νοσοκομείο και δήλωνε αναισθησιολόγος!

Η αστυνομία της Φλόριντα συνέλαβε πριν μερικές ημέρες έναν 17χρονο που περιφερόταν για ένα περίπου μήνα μέσα σε ένα μεγάλο νοσοκομείο της αμερικανικής πολιτείας, υποδυόμενος τον γιατρό.

Ο νεαρός μαθητής, τα στοιχεία του οποίου δεν διέρρευσαν στη δημοσιότητα, με τη βοήθεια μιας ιατρικής λευκής στολής, ενός στηθοσκοπίου και μιας πινακίδας μπροστά στο στερνό του που ανέγραφε «αναισθησιολόγος» μπαινόβγαινε ανενόχλητος στα δωμάτια των ασθενών και τα χειρουργεία του νοσοκομείου Σεν Μέρι της περιοχής Γουέστ Παλμ Μπιτς, χωρίς κανείς από το ιατρικό προσωπικό ή τους φύλακες να τον πάρει χαμπάρι.

Μάλιστα, ο τολμηρός νεαρός είχε φτάσει στο σημείο να αφήσει και σημειώματα σε γραφεία γιατρών ζητώντας τους την άδεια να «παρακολουθεί τις εξετάσεις που διενεργούν σε ασθενείς».

Τελικά, και μετά από την υπόδειξη ενός ασθενούς που υποπτεύθηκε προφανώς πως ο επίδοξος «Ντούγκι Χάουζερ» δεν έχει καμία δουλειά μέσα εκεί, ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία έσπευσε αμέσως να τον συλλάβει.

Οι αρχές του νοσοκομείου αρχικά ισχυρίστηκαν πως ο 17χρονος δεν είχε έρθει σε επαφή με ασθενείς ή ιατρικό εξοπλισμό, ωστόσο οι μαρτυρίες των ασθενών λένε άλλα: «ένας μικρός μαύρος τριγυρνούσε στους διαδρόμους παριστάνοντας τον γιατρό», είπε μια γυναίκα ασθενής, ενώ ο φύλακας Κριστιάν Ντ’ Αμάτο τόνισε πως «όντως ο 17χρονος εθεάθη να μπαίνει σε δωμάτια ασθενών αλλά και να μιλάει σε άλλους γιατρούς».

Προς μεγάλη έκπληξη όλων, το νοσοκομείο αρνήθηκε να προσφύγει νομικά εναντίον του νεαρού, ο οποίος έχει τεθεί υπό ιατρική παρακολούθηση από ειδικούς προκειμένου να διαπιστώσουν τα κίνητρα της πράξης του αυτής.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ