Μόνο στο Eirinika τα Made in Greece ''Simply Greek'', που με σήμα το τσαρούχι ξετρελαίνουν γευσιγνώστες στα πέρατα της γης: 4 Great Taste Awards παρακαλώ!

Με πάθος για τις καλές και προχωρημένες γεύσεις ένας μαθηματικός,ο Μανώλης και μια βιομηχανική ψυχολόγος, η Έλλη αποφάσισαν να αλλάξουν επαγγελματικό προσανατολισμό και να δημιούργησουν εν καιρώ κρίσης το 2012 μια μοναδική σειρά ελληνικών προϊόντων που περιλαμβάνει ντιπ, σάλτσες και μαρμελάδες.

Είναι εμπνευσμένη από τις παραδοσιακά Ελληνικές γεύσεις. Τα «Απλά Ελληνικά» ή αλλιώς ''Simply Greek'' ''καμάρια'' τους μάλιστα έχουν πάρει και Great Taste Award.

Σήμερα, μόλις 3 χρόνια μετα, έχοντας κερδίσει την αγάπη του καταναλωτικού και όχι μόνο κοινού, ο Μανώλης & η Έλλη, μιλούν στο eirinika.gr για τα Simply Greek τους με σήμα - τι άλλο - το ultra Greek τσαρούχι!

 

Ειρήνη Νικολοπούλου: Πώς και πότε ξεκίνησε η δημιουργία των Simply Greek;

Έλλη Νικολάου: Η σειρά Απλά Ελληνικά – Simply Greek άρχισε το Μάρτιο του 2012. 
Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια σειρά προϊόντων με πρωτότυπες γεύσεις, μοναδικούς συνδυασμούς υλικών και να προσφέρουμε δυνατές γευστικές εμπειρίες. Ξεκινήσαμε με 6 σάλτσες τομάτας & το πρώτο Διεθνές βραβείο γεύσης αλλά και ανταπόκριση του κόσμου μας έδωσε τα φτερά να συνεχίσουμε τις δημιουργίες μας και έτσι τώρα η σειρά αριθμεί 17 προϊόντα και άλλα 7 για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ε.Ν: Πού μπορούμε βρούμε τα προϊόντα Simply Greek;

Ε.Ν: Σε μικρά καταστήματα τροφίμων, παντοπωλεία, κρεοπωλεία, καφεκοπτεία, τυροπωλεία, κτλ.

Ε.Ν: Βλέπουμε ότι κάνετε εξαγωγές στις 4 γωνιές του κόσμου. Σε ποιες χώρες συγκεκριμένα εξάγονται τα Simply Greek;

Έλλη Ν: Γίνονται αρκετές εξαγωγές. Στην Ευρώπη – Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Σουηδία, Ελβετία, Βέλγιο, Αυστρία, Ολλανδία, Τσεχία, Σλοβακία και σε πολλές άλλες χώρες. Επίσης σε Ρωσία, Ουκρανία, Αυστραλία, Χονγκ Κονγκ, Ινδία, Ντουμπάι. 

Ε.Ν: Εκτός από πολύ καλά υλικά, έχετε βάλει όμως και την αγάπη σας για να δημιουργήσετε τα Simply Greek.

Έλλη Ν: Σκοπός μας στη δημιουργία των Simply Greek είναι ο καταναλωτής να καταλαβαίνει τη γεύση άμεσα με το άνοιγμα, για παράδειγμα η Τομάτα & Μαυροδάφνη έχει 21% μαυροδάφνη, η Τομάτα & Μελιτζάνα 30% μελιτζάνα, και η Τομάτα & Βασιλικό 17% βασιλικό. Επιπλέον, προσφέρουμε έτοιμα είδη για πολλές χρήσεις. Είναι όλα έτοιμα για απόλαυση με το άνοιγμα αφού δεν χρειάζονται μαγείρεμα, ούτε καν ζέσταμα. Οι σάλτσες μπορεί να γίνουν αλείμματα & τα πατέ σάλτσες. Για απόλαυση σαν συνοδευτικές, σαν ντιπ, σαν βάση πίτσας, σαν άλειμμα σε σάντουιτς, μέχρι και με το κουταλάκι!

Επίσης οι τιμές μας είναι πολύ ανταγωνιστικές – για αγνά & φυσικά προϊόντα, ενώ προσφέρουμε μοναδικές & πρωτότυπες γεύσεις γεύσεις όπως πχ Τοματορακομελιά, Σπανάκι με Φέτα, Πατζάρι Φετα & Δυόσμο, Μαρμελάδα Πορτοκάλι με Γλυκάνισο....

Τέλος, είναι όλα φτιαγμένα με σεβασμό, μεράκι & πολλή αγάπη, όπως είναι και τα προϊόντα που παράγουμε για φιλανθρωπικό σκοπό στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής μας ευθύνης, ενισχύοντας συσσίτια συναθρώπων μας. Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι αγαπάει ο κόσμος τα Simply Greek.

Ε.Ν: Έχετε πάρει πάρα πολλά βραβεία. Ποια από αυτά ξεχωρίζετε;

Έλλη N: 4 καμάρια μας έχουν Διεθνή βραβεία γεύσης (Great Taste Awards)! Οι γεύσεις Τομάτα & Σκόρδο, Τομάτα & Μαυροδάφνη, Φλογερή Πιπεριά, και η Μαρμελάδα Ροδάκινο με Δυόσμο.

Ε.Ν: Η κρίση δε στάθηκε εμπόδιο στο να δημιουργήσετε τα Simply Greek. Τι σας έδωσε θάρρος;

Έλλη Ν: Η σειρά μας δημιουργήθηκε στη καρδιά της κρίσης το 2012. Η πορεία είναι ανοδική. Σε μια κρίση ο καταναλωτής προσέχει περισσότερο τις επιλογές του στις αγορές του. Θα επιλέξει με αυστηρά κριτήρια να ανταποκρίνεται το προϊόν στις ανάγκες & τα θέλω του. Αυτό αφορά και το φαγητό. Οι πελάτες μας διαλέγουν τα είδη μας γιατί σε μια λογική τιμή απολαμβάνουν προϊόντα με δυνατές γεύσεις φτιαγμένα με σεβασμό προς τα αυτούς. Και τους ευχαριστούμε!

Περισσότερες πληροφορίες για τα Simply Greek θα βρείτε στο site www.simplygreek.gr

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ