Για 2η φορά κατέκτησε την 1η θέση ο Γιώργος Ψωμιάδης σε διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού

Ο νεαρός τραγουδιστής Γιώργος Ψωμιάδης με την ιδιαίτερη φωνή του κατάφερε να μαγέψει τους χιλιάδες χρήστες του internet που τον ψήφισαν, δίνοντας του έτσι την πρώτη θέση ανάμεσα σε 32 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο.Δείτε το video του τραγουδιού ΕΔΩ


Δείτε το video του τραγουδιού ΕΔΩ
Πρώτη θέση για τη μοναδική ελληνική συμμετοχή σε Παγκόσμιο ανοιχτό Διαδικτυακό Διαγωνισμό.

Ο νεαρός τραγουδιστής Γιώργος Ψωμιάδης με την ιδιαίτερη φωνή του κατάφερε να μαγέψει τους χιλιάδες χρήστες του internet που τον ψήφισαν, δίνοντας του έτσι την πρώτη θέση ανάμεσα σε 32 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο.

Ο Γιώργος συμμετείχε στον διαγωνισμό που διοργάνωσαν οι The Red Heads, με το τραγούδι της Celine Dion "My Love", το οποίο έχει γράψει η Linda Perry (Christina Aquilera - "Hurt", "Beautiful" & "Candyman", Pink - Get the party started κ.α)

Είναι η δεύτερη Διεθνής διάκριση του Γιώργου Ψωμιάδη, καθώς και πέρυσι στον αντίστοιχο διαγωνισμό τερμάτισε πάλι πρώτος, ανάμεσα σε 200 συμμετέχοντες, 70 projects από 15 χώρες! Κατά την πρώτη φάση ψήφισαν χρήστες του ίντερνετ και εν συνεχεία η κριτική επιτροπή που αποτελούταν από παραγωγούς και συνεργάτες της Celine Dion.

Φέτος ο διαγωνισμός διεξήχθη μόνο διαδικτυακά και ο κόσμος καλούνταν να ψηφίσει τη συμμετοχή της προτίμησης του μέσα από το site των διοργανωτών.
Να διευκρινιστεί ότι ο κάθε χρήστης είχε τη δυνατότητα να ψηφίσει μία μόνο φορά τον κάθε καλλιτέχνη. Ο Γιώργος Ψωμιάδης κατέκτησε την πρώτη θέση, ενώ την τελική τριάδα συμπλήρωσαν 2 συμμετοχές από τη Γαλλία.

Η νίκη αυτή εξασφάλισε στο νεαρό τραγουδιστή τη συμμετοχή του σε ένα μουσικό project που δημιουργήθηκε προκειμένου να σταλεί στην ίδια τη Celine Dion, όπως κι έγινε. Πρόκειται για την ηχογράφηση ενός τραγουδιού, γραμμένο ειδικά γι αυτό το project, για το οποίο έγιναν αναφορές σε άρθρα διεθνών ειδησεογραφικών sites όπως Las Vegas Sun, Le Parisien, Close Mag κ.α. Το video του τραγουδιού αυτού ήταν το δεύτερο, με τα περισσότερα Tweets video, στη Γαλλία την ημέρα που ανέβηκε.


Το τραγούδι του φετινού διαγωνισμού, «My Love» [2012]: http://www.youtube.com/watch?v=_0BsfLfL_j4

Το τραγούδι του περσινού διαγωνισμού, «Je sais pas / I don’t know» [2011]: http://www.youtube.com/watch?v=-qh4lmQoUi8


Πηγή: www.lesredheads.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ