Η Ντόρα, η μικρή εξερευνήτρια, έρχεται στην Ελλάδα!!

Η αγαπημένη ηρωίδα των παιδιών, Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια, μας προσκαλεί σ’ ένα συναρπαστικό θεατρικό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα! Η παράσταση του Nickelodeon «Ντόρα η Μικρή Εξευρενήτρια: Ψάχνοντας την πόλη των χαμένων παιχνιδιών» οι αγαπημένοι χαρακτήρες της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, θα ζωντανέψουν επί σκηνής και θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους με τις περιπέτειες, το χιούμορ και τις σκανδαλιές τους!

Η αγαπημένη ηρωίδα των παιδιών, Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια, μας προσκαλεί σ’ ένα συναρπαστικό θεατρικό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα!

Η παράσταση του Nickelodeon «Ντόρα η Μικρή Εξευρενήτρια: Ψάχνοντας την πόλη των χαμένων παιχνιδιών» οι αγαπημένοι χαρακτήρες της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, θα ζωντανέψουν επί σκηνής και θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους με τις περιπέτειες, το χιούμορ και τις σκανδαλιές τους!

Με ξεναγό την εφτάχρονη δίγλωσση Ντόρα, τον Μπουτς το μαϊμουδάκι και την υπόλοιπη παρέα ο κόσμος της περιπέτειας γίνεται ένα υπέροχο μαγικό τοπίο που καλούνται να ανακαλύψουν. Σ’ αυτό το διαδραστικό θέαμα, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν να εξερευνούν και να επικοινωνούν μεταξύ τους, να προσπερνούν εμπόδια, να λύνουν γρίφους και να πετυχαίνουν στόχους με διασκεδαστικό αλλά απλό τρόπο!

Μαζί με το κοινό, η Ντόρα και οι  φίλοι της χρησιμοποιούν τις μουσικές, γλωσσικές και μαθηματικές τους ικανότητες για να περιηγηθούν στην πυραμίδα-αριθμό, την «ανακατεμένη» ζούγκλα και τις άλλες τοποθεσίες με στόχο να βρουν το χαμένο αρκουδάκι της Ντόρα, τον Οσίτο, στην πόλη των χαμένων παιχνιδιών.

Φυσικά η Ντόρα σαν έμπειρη εξερευνήτρια, θα βοηθήσει τα παιδιά να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους, χαρίζοντας τους μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης.

Δέκα ηθοποιοί – χορευτές με θεαματικά κοστούμια, εντυπωσιακά σκηνικά, υπέροχη μουσική και χαριτωμένους διαλόγους δημιουργούν μια παράσταση που θ’ απολαύσει όλη η οικογένεια!

Όλοι οι διάλογοι και τα τραγούδια της παράστασης είναι στα ελληνικά!

Η πρεμιέρα της παράστασης θα πραγματοποιηθεί στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας στις 26 Ιουνίου και θα ακολουθήσει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Πληροφορίες: Ελληνική Θεαμάτων, www.ellthea.gr, τηλ.  210 3640813 

Ώρα έναρξης: 21:15

Διάρκεια: 1.20’

Τιμή εισιτηρίου: 18 € γενική είσοδος


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ