Story: Πολύ σκληρές εικόνες από τον ξυλοδαρμό μιας γυναίκας- Με υπνωτισμό επανήλθαν στη μνήμη της οι βίαιες σκηνές που έζησε!

Μια μητέρα δύο παιδιών υπέστη απώλεια μνήμης από βίαιη επίθεση του φίλου της και κατάφερε μετά από υπνωτισμό να τον φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης

Η Zoe Dronfield, 38 ετών από το Coventry, υπέστη φρικτά τραύματα όταν ο 31χρονος φίλος της Jason Smith την ποδοπάτησε στο κεφάλι  και στην συνέχεια την μαχαίρωσε στο λαιμό, με αποτέλεσμα να έχει ραγισμένα ζυγωματικά, αιμορραγία στον εγκέφαλο και μια μαχαιριά μόλις 1 εκατοστό από την σφαγίτιδα φλέβα.Ωστόσο, μετά τους τραυματισμούς και τα ψυχικά τραύματα που υπέστη δεν μπορούσε να θυμηθεί την επίθεση κι έτσι ζήτησε τη βοήθεια του υπνοθεραπευτή γνωστικής συμπεριφορικής David Kilmurry για να μπορέσει να φέρει τον Smith ενώπιον της δικαιοσύνης.

Όπως είπε: «Ήμουν σε θέση να καταθέσω στοιχεία στο δικαστήριο ενάντια στον Jason, χάρη στην υπνοθεραπεία - Δεν θα τα κατάφερνα χωρίς τη βοήθεια του David. Μετά την επίθεση ήμουν μία σκιά του εαυτού μου και ποτέ μου δεν έχω πέσει τόσο χαμηλά στη ζωή μου. Πολλές γυναίκες αποφασίζουν να τερματίσουν τη ζωή τους μετά από τέτοια γεγονότα, αλλά έπρεπε να βρω έναν τρόπο να το ξεπεράσω και γι 'αυτό ήθελα να κάνω υπνοθεραπεία, έτσι ώστε να με επαναφέρει ψυχικά και να συμπληρώσει τα κενά.

Έπειτα από την επιτυχημένη κατάθεση των αποδεικτικών στοιχείων από την Μις Dronfield στο Δικαστήριο του Warwick, ο Smith βρέθηκε ένοχος για την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και θα καταδικαστεί τον επόμενο μήνα.Πριν από την επίθεση, η Μις Dronfield ήταν σε σχέση με τον Smith για ένα χρόνο, αλλά η σχέση τους ήταν φυσιολογική με δωράκια και γεύματα σε ακριβά εστιατόρια. Όταν όμως άρχισε να γίνεται όλο και περισσότερο ελεγκτικός, εκείνη τερμάτισε την σχέση τους.

Έτσι, όταν το ζευγάρι συναντήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2014 εκείνος της επιτέθηκε βίαια ενώ αυτή κοιμόταν. Όπως είπε: «Το υπνοδωμάτιό μου ήταν καλυμένο με αίμα και το κρεβάτι ήταν μουσκεμένο. Ήταν σαν μια σκηνή από ταινία τρόμου. Μόλις συνήλθα από την επίθεση και είδα τον Jason να κόβει τους καρπούς του και το αίμα του να βρίσκεται παντού, σοκαρίστηκα. Ήταν τρομακτικό και ήμουν ταραγμένη. Το λουτρό είχε γεμίσει με νερό και εκείνος καθάριζε τα μαχαίρια στο λουτρό. Πεθαίνα και παρακάλεσα τον Jason να καλέσει ασθενοφόρο και τελικά το έκανε. Μιλούσε στο τηλέφωνο για 13 λεπτά και όταν το ασθενοφόρο και η αστυνομία κατέφτασαν ήμουν αναίσθητη».

Ο David Kilmurry, ο ψυχολόγος ο οποίος βοήθησε την Μις Dronfield να ανακαλέσει το βάναυσο περιστατικό, δήλωσε: «Η Zoe έχει κάνει μια καταπληκτική ανάκαμψη από όλα τα  τραύματα που υπέστη για να πάει στο δικαστήριο και να καταθέσει. Έχω δουλέψει με τη Zoe και είμαι υπερήφανος που έχω την βοήθησει να ανακτήσει τη μνήμη της και να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη της μετά το τραύμα».

Πηγή: metro.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ