Εξερράγη παγιδευμένο αυτοκίνητο στην Αττική οδό - Νεκρός ο 35χρονος οδηγός, με σοβαρά τραύματα η 26χρονη συνεπιβάτης

Ενας άνθρωπος σκοτώθηκε όταν εξεράγη εν κινήσει αυτοκίνητο μάρκας Smart, το οποίο ήταν -σύμφωνα με πληροφορίες- παγιδευμένο με εκρηκτικά, στην Αττική οδό, κοντά στο αεροδρόμιο. Σύμφωνα με την αστυνομία το περιστατικό συνέβη στις 07.30 το πρωί.

 

 

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και απεγκλώβισαν δύο άτομα, έναν άντρα και μια γυναίκα, που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με τραύματα. Ο 35χρονος οδηγός, αλβανικής καταγωγής, εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του ενώ η γυναίκα (Αλβανίδα, 26 ετών) έχει μεταφερθεί με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αυτοκίνητο ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά, αλλά δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη αν στόχος ήταν ο οδηγός ή οι επιβάτες κατευθύνονταν προς τον στόχο τους.

Πυροσβεστικές δυνάμεις έφτασαν άμεσα και έσβησαν την φωτιά. Λόγω του ατυχήματος υπάρχoυν αντικείμενα στη μέση της Αττικής Οδού και η αστυνομία έχει διακόψει την κίνηση στέλνοντας τα οχήματα από παράκαμψη. Στο σημείο λόγω μικροσυγκρούσεων που ακολούθησαν του τροχαίου, παραμένουν η τροχαία Αττικής Οδού, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ