Made in Greece ο Πάρης Βαλταδώρος - Ο Έλληνας σχεδιαστής που μέσα στην κρίση τα κατάφερε & άνοιξε την νέα τριόροφη μπουτίκ του στο Κολωνάκι!

Ο αγαπημένος  μου ενδυματολόγος στην τηλεόραση Πάρης Βαλταδώρος μου το είχε πει: ''Ειρήνη θα τολμήσω και ελπίζω να τα καταφέρω''. 

Και όχι απλώς τα κατάφερε από την Δευτέρα άνοιξε την νέα τριόροφη μπουτίκ του στην Βουκουρεστίου, τον δρόμο που τέλικα συνέδεσε με την καλή του τύχη.

Ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια όταν όλοι έκλειναν στην περιοχή που θύμιζε... βομβαρδισμένο τοπίο και όλοι μελαγχολούσαμε βλέποντας το ένα μαγαζί να κλείνει μετά το άλλο. Έκανε το άλμα.


Άνοιξε πρώτα ένα μικρό ατελιέ - μπουτίκ, μετά από 1,5 χρόνο νοίκιασε μαγαζί στην γωνία Σκουφά και Βουκουρεστίου και φέτος Παραμονές Χριστουγέννων εγκαινίασε ένα υπέροχο τριόροφο κατάστημα καλόγουστο και λιτό σε άσπρο μαύρο για να κάνει αντίθεση με τα πολύχρωμα ρούχα του.


Ο Πάρης αγαπάει το χρώμα, αγαπάει τις θυληκές γραμμές, τα ψυχεδελικά κοψήματα και τα ντραπέ. Όσο για τα νυφικά του; Είναι μικρά αριστουργήματα. 

Του εύχομαι από καρδιάς να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο γιατί ξέρω πόσο σκληρά, μα πόσο σκληρά δούλεψε!

Η μπουτίκ του Πάρη Βαλταδώρου βρίσκεται Βουκουρεστίου 37 & Σκουφά, Αθήνα

Το site του Πάρη Βαλταδώρου - www.parisvaltadoros.com

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ