Μade in Greece τα πολυαγαπημένα αναψυκτικά ΕΨΑ από τον Βόλο - Σβήνουν 90 κεράκια με καινοτομίες! (φωτό)

H ΈΨΑ γιορτάζει τα 90 της χρόνια με αυτές τις Vintage φωτογραφίες και βίντεο!

Ας ανατρέξουμε σε ένα παλιό αφιέρωμα της Ημερησίας για την επιτυχημένη εταιρεία της Θεσσαλίας

Good news: Από την Αγριά Βόλου η ΕΨΑ ξεδιψά την Ευρώπη - Ένα Ελληνικό success story με ιστορία

Ενίσχυση των εξαγωγών σε δύο κύριες αγορές-στόχους της Ευρώπης και αύξηση των πωλήσεων έως και 20% «βλέπει» για το 2013 η διοίκηση της βιομηχανίας αναψυκτικών ΕΨΑ, καταφέρνοντας εν μέσω οικονομικής κρίσης να διευρύνει το δίκτυο διανομής σε Ελλάδα και εξωτερικό λανσάροντας παραδοσιακά... καινοτόμα προϊόντα!


Με ιστορία ενενήντα ετών η βολιώτικη βιομηχανία αναψυκτικών απ' την Αγριά Βόλου, μέσα απ' τη σύγχρονη γραμμή παραγωγής, δυναμικής 30 χιλ. μπουκαλιών και 18 χιλ. κουτιών την ώρα, καταφέρνει και ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες ζήτησης της αγοράς, διαθέτοντας συνολικά 50 κωδικούς προϊόντων. Όπως επισημαίνει μιλώντας στην «Ημερησία του Σαββάτου» ο Μιχάλης Τσαούτος, Γενικός Διευθυντής της ΕΨΑ «ήδη απ' τις αρχές του έτους έχουμε κάνει τα πρώτα βήματα εξαγωγών σε νέες αγορές της Ιταλίας και της Αγγλίας. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε περαιτέρω την παρουσία μας, συνάπτοντας συμφωνίες συνεργασίας για μεγαλύτερη κάλυψη στις δύο χώρες», υπογραμμίζοντας πως «παράλληλα, βρισκόμαστε σε διερευνητικές επαφές για την αγορά της Κίνας, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται στο εγγύς διάστημα. Στόχος μας είναι το 5% των εξαγωγών μας είτε να διπλασιαστεί, είτε να ξεπεράσει το 10% στα επόμενα τρία χρόνια».
Την ίδια στιγμή, στο πλαίσιο στρατηγικής ανάπτυξης, προτεραιότητα αποτελεί και η ενδυνάμωση της θέσης της εταιρείας σε αγορές όπου έχει ήδη παρουσία, όπως η Αυστραλία, η Κύπρος, η Γερμανία και η Αμερική. «Παρά την οικονομική κρίση, τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά έχουν καλή εικόνα στο εξωτερικό. Το brand name των προϊόντων της χώρας μας δεν έχει επηρεαστεί. Αυτή είναι η αίσθηση που έχω. Το ελληνικό προϊόν θεωρείται αξιόλογο», όπως δηλώνει ο Μιχάλης Τσαούτος.

Πατήστε εδώ για να δείτε τι συνέχεια

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ