Η Αντζελίνα Τζολί έπαθε... ανεμοβλογιά & δεν θα πάει στην πρεμιέρα της ταινίας της Unbroken

Μακριά από τις δημόσιες εμφανίσεις και κατ' επέκταση και της πρεμιέρας της ταινίας της Unbroken θα κρατήσει την Αντζελίνα Τζολί μία παιδική ασθένεια: η ανεμοβλογιά!

Η Universal Pictures ανακοίνωσε ότι ο Μπραντ Πιτ και τα παιδιά τους θα παρευρεθούν στην πρεμιέρα, ωστόσο η ίδια δεν θα τα καταφέρει λόγω ασθενείας. Τα διάσημα Studio πρόσθεσαν είναι είναι σε πολύ καλή διάθεση, ενώ σε βίντεο στο Youtube εμφανίστηκε φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι και με ελάχιστο μακιγιάζ, εξηγώντας στην κάμερα τι της συμβαίνει.
«Θα μείνω στο σπίτι με φαγούρα, ενώ θα μου λείπετε όλοι. Δεν μπορώ να το πιστέψω, γιατί αυτή η ταινία σημαίνει τόσα πολλά για μένα. Αλλά έτσι είναι ζωή». Με τα σημάδια της ασθένειας στο πρόσωπό της, κοιτάζει χαμογελώντας την κάμερα και επαναλαμβάνει: «Δεν το πιστεύω»..
Η ασθένεια της Αντζελίνα Τζολί έρχεται λίγες ημέρες αφότου δυσφημήστικε από κορυφαία στελέχη του Χόλιγουντ σε ιδιωτικά mail μετά από επίθεση χάκερ στη Sony και η ταινία της αγνοήθηκε από τα βραβεία ηθοποιών και τις Χρυσές Σφαίρες.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ