23 oλόκληρα κιλά έχασε η Sarah Ferguson, η κοκκινομάλα τέως του Πρίγκηπα Andrew & μας δείχνει τη νέα της σιλουέτα!

Σε μόλις πέντε μήνε , Σάρα Φέργκιουσον έχασε 23 κιλά, μια φυσική μεταμόρφωση στην οποία επέστρεψε με το Περιοδικό Hello!

Η  55χρονη Σάρα Φέργκιουσον, δούκισσα της Υόρκης και πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Ανδρέα (γιος της Ελισάβετ ΙΙ), ισχυρίζεται ότι ήταν 50 παραπάνω (ή ακριβώς 22,7 κιλά .

Η Sara Ferguson στην πρεμιέρα της ταινίας The Young Victoria, Λος Άντζελες, 2009

Η μητέρα των πριγκηπισσών Βεατρίκης και Ευγενίας είναι υπερήφανη για το νέο της  σώμα που απέκτησε με τη δίαιτα Weight Watchers, ανέφερε στο Hello!

Η Σάρα Φέργκιουσον μιλάει σε αυτή τη συνέντευξη για το νέο υγιεινό τρόπο ζωής της. Έχει περιορίσει τα ζαχαρούχα τρόφιμα όσο το δυνατόν περισσότερο, ενώ δεν ξεχνάει ποτέ να συμπεριλάβει την άσκηση στο καθημερινό της πρόγραμμα.

Και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό! Η Δούκισσα της Ν. Υόρκης έδειξε τη νέα της σιλουέτα  στην πρεμιέρα της ταινίας "Η Θεωρία των Πάντων" και φαίνεται πιο ολοκληρωμένη από ποτέ!

«Δεν μπορούσα να μπω σε κάθε ρούχο. Ήμουν πνίγμένη με τη διατροφή, πνιγόμουν στο φαγητό», είπε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με το περιοδικό.

 Η Σάρα Φέργκιουσον ήταν ιδιαίτερα φοβισμένη με την εξωτερική της όψη, όταν είχε επιπλέον κιλά. "Χρειαζόταν πολύ θάρρος για να βγω έξω δημοσίως κατά τη διάρκεια αυτών των ετών που ήμουν πιο παχιά". Τώρα που έχασε αυτά τα κιλά φαίνεται πιο σίγουρη και χαρούμενη από ποτέ!

Πηγή: closermag.fr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ